Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Restauranter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag ​​kl 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag kl 07.00 - 10.30

Minami - lunsj 

Tirsdag - fredag 11.30 - 13.30

Minami - middag

Tirsdag - lørdag 17.00 - 22.00

Lobbybaren

Mandag - søndag: 10.30 - 00.00

Brunch

Lørdag: 12.00 - 16.00
Søndag: 12.00 - 16.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+46 8 462 10 10 eller via reservation.stockholm@choice.se   

Bestille bord online

Vi på Clarion Hotel Stockholm kan stolt tilby nydelige mat- og drikkeopplevelser i våre restauranter og barer.

Minami

Minami betyr Sør på japansk og har tatt det beste fra Japan, Thailand, Korea, India og Kina. Kombinert med fantastisk utsikt over Årstaviken og Ericsson Globe, får gjestene en avslappende middagsopplevelse. På Minami blandes lukter, smaker og inntrykk fra Asia og gir gjestene minner de tar med seg langt etter at de har forlatt restauranten.

Frokost

En egen kokk som lager en omelett akkurat som du vil ha den. Det og mye annet finns på vår frokostbuffé som tilbyr gjestene økologiske og oppfriskende alternativ. Ganske enkelt en bra start på dagen!

Lørdager og søndager er det populært å slappe ordentlig av med en riktig lang og herlig frokost - det kan derfor bli litt lite plass under morgenens siste timer. For den som ønskar ro og fred anbefaler vi at dere begynner dagen tidig.

Lunsj

Med utsikt over Årstaviken, Globen og Søders kolonihager, blir matsalen vår et herlig miljø å besøke. Her kan du selvsagt nyte et utvalg av økologiske produkter. Til lunsj serverer vi en velsmakende buffet med tre forskjellige hovedretter, flott salatbar, suppe og sjømatbuffet.

Brunsj

Lørdager og Søndager 12:00-16:00, serverer vi en livlilg brunsj i vår spisesal. Med den beste utsikten Stockholm har å tilby, sørger vi for at du får den energien du trenger for å fullføre helgen på best mulig måte. Prisen for brunsj er 280 SEK inkl. kaffe og juice. Barn opp til 12 år betaler 140 SEK og barn under 4 år spiser gratis i følge med en voksen.

Rastløse barn? I Søders største brunchspisesal, er det er alltid rom for både løping og barnevogner. Er det kjedelig å spise, kan det bli veldig spennende å se alle bilene kjøre forbi på veien med åtte filer som går av hotellet.

Lobbybaren

Har du litt fritid, venter du for noen, eller du bare ønsker å stikke innom  for en stund i en behagelig atmosfære, gjør det i Lobbybaren? I tillegg til en vanlig kopp kaffe eller et glass med rødt kan selvfølgelig også få en matbit her. Alt fra enkle retter og utvalgte svenske delikatessertil dagens husmannskost . Kan vi friste med Clarion Hotel Stockholm 200g BBQ burger?

Upstairs Bar

En trapp opp finnes Clarion Hotel Stockholms avslappete Upstairs Bar, som har en av Stockholms beste barer å være på. Her mixes gode drinker med bra djer og spennende samtaler. Fra tidlig på kvelden kan du oppleve liveband fra scenen, og fram til langt inn i natten kan du danse til våre ulike djer - musikken er aldri langt borte! Du finner oss en trapp opp.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK