Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Grand Östersund Østersund ,  Sverige

Se alle hotell i Østersund, Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund

Østersund,  Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund® er et personlig konferansehotell i sentrum av Østersund. Vår imøtekommende stab sørger for en smidig gjennomført konferanse eller et avslappende opphold omgitt av god musikk, kunst og moderne design.

Clarion Hotel Grand Östersund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Grand Östersund
  • Forfriskninger på konferanse servert hos Clarion Hotel
  • Behagelige stoler på konferanse hos Clarion Hotel

Velkommen til Östersunds beste konferansehotell. Våre lokaler passer til store, mellomstore og små møter og konferanser.

Vi gir deg en helhetsløsning

Clarion Hotel Grand Östersunds konferanseavdeling tilbyr deg moderne, lyse konferanselokaler og et nytt og trivelig pauseområde som passer perfekt til en småmatspauser og mingling. Vi kan gi deg en helhetsløsning med lokaler, mat, aktiviteter og overnatting, uansett om du planlegger møte, konferanse, mingling eller fest.

Utstyr

Selvsagt er våre konferanselokaler på Clarion Hotel Grand Östersund komplett utrustet med alt du kan trenge for konferansen din. Våre lokaler har trådløst internett, kostnadsfritt for deg som er konferansegjest. Du er velkommen til å hente innloggingskode i konferanseresepsjonen.

Personlig service

En viktig del er at du som kunde kjenner deg trygg på ditt arrangement. derfor har vi en egen konferanseresepsjon ved vår konferanseavdeling der vår personale finnes på plass før og under ditt arrangement for å svare på eventuelle spørsmål.

Mat og drikke 

En herlig og viktig del av din konferanse hos oss er våre populære og mat- og snackbuffeter. Maten lages i vår egen restaurant, og du kan velge mellom tre kategorier: Basic, Some Extra eller Lets Go Crazy.

Event

Messe, utstilling, middag eller fest? Arranger ditt event hos oss. Planlegg dette sammen med vårt kyndige og erfarne personale for å få den beste løsningen for ditt event.

Kom tilbake til oss!

Vi har mange tilbakevennende konferansegjester som år etter år velger å legge møtene sine hos oss. Vi på Clarion Hotel Grand Östersund ser frem til å gi dere det lille ekstra som kreves for den beste konferanseopplevelsen noensinne.

Booke konferanserom

Du vet at du kan gjøre et søk, og sende en forespørsel direkte på vår konferansebookingsside?

Boka konferens

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel 
på +46 63 55 60 00 eller via konferens.ostersund@choice.se

Sales Managers

Staffan Jonsson
staffan.jonsson@choice.se

2.460.213.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.