Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Grand Östersund Østersund ,  Sverige

Se alle hotell i Østersund, Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund

Østersund,  Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund® er et personlig konferansehotell i sentrum av Østersund. Vår imøtekommende stab sørger for en smidig gjennomført konferanse eller et avslappende opphold omgitt av god musikk, kunst og moderne design.

Clarion Hotel Grand Östersund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Grand Östersund
  • Stoler i konferanseoppsett hos Clarion Hotel

Her på Clarion Hotel Grand Östersund finner du lokaler både for små og store arrangementer, messer eller fester. Vi tilbyr fleksible løsninger og en restaurant med plass til 150 sittende gjester.

Messer

Våre lokaler Storön og Lovön fungerer utmerket sammen eller hver for seg og gir en fleksibel løsning for din messe og utstilling. Med de bevegelige veggene kan lokalet lett endres til deres behov.

Restauranten

Restauranten på Clarion Hotel Grand Östersund byr på åpne flater som lett kan deles inn mindre lokaler.

Frokostmøter

Et populært arrangement hos oss her på hotellet er frokostmøter.  Ta del vi vår herlige frokostbuffet med mange sunne og økologiske alternativ. Under frokosten har dere tilgang til bekvemme og avskilte lokaler for møtet, konferansen, forelesning eller presentasjon. Passer til mindre og mellomstore grupper.

Personlig service

Vårt personale hjelper deg å planlegge og gjennomføre det perfekte event med alt fra underholdning, mat og drikke til praktiske og tekninske løsninger.

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten i våre eventlokaler.

Restaurang Kitchen & Table

150 personer

Booke event

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 63 55 60 00 eller via cl.ostersund@choice.se

2.460.213.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.