Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger på Bergen Lufthavn, Flesland, og er det perfekte hotellet for deg som vil ha en moderne og personlig hotellopplevelse. Vi har fokus på inspirerende arkitektur, moderne innredning, personlig kunst og utsøkt mat.

Clarion Hotel Bergen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport ligger vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Fra terminalen kommer du rett inn på et levende og personlig designhotell med moderne arkitektur, inspirerende innredning, kunst og musikk.

Konferanse i Bergen - vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland

Med en konferanseavdeling på 1 600 kvadratmeter er Clarion Hotel Bergen Airport et av Norges største konferansehotell. Totalt 1 200 gjester kan samtidig være på plass i alle våre konferanselokaler. Vi har 17 spesialdesignede møterom og konferansesaler med det meste av teknisk utstyr.

Bar og restaurant

Nyt et velsmakende måltid med en unik utsikt over rullebanen i vår restaurant Sound. Her serverer vi frokost, lunsj og gruppemiddager. I vår à la carte-restaurant Kitchen & Table, får du spennende retter inspirert av de mange smakene på Manhattan, satt sammen av den svenske mesterkokken Marcus Samuelsson. Kitchen & Table er også en bar, med eget lounge-område.

Relax

Besøk vår relaxavdeling med treningsrom, steamdusj og sauna. Treningsrommet er nyoppusset, og har det aller meste av det du måtte trenge for en real treningsøkt. Foretrekker du å trene utendørs, har vi joggekart og utlån av sykler (begrenset antall).

Universelt utformede rom

Vi har universelt utformede rom som er tilpasset for å forenkle ditt besøk hos oss hvis du sitter i rullestol eller har mindre bevegelighet. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre universelt utformede rom og fasiliteter.

Velkommen til Clarion Hotel Bergen Airport - den selvsagte begynnelse, eller avslutning, på et besøk i Bergen.

Kontakt

  • Flyplassvegen 551 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge
via Google Maps

Finn fram til hotellet

Buss

Flybuss til Bergen Lufthavn Flesland.
Reisen fra Bergen busstasjon tar 22 min.

Om Clarion Hotel Bergen Airport 

Antall hotellrom

200 stk – 400 sengeplasser

Antall konferanselokaler

16 stk - plass til totalt 1200 personer

Om Clarion Hotel

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK