Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Konferanse hos oss

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsel
på +46 8-444 18 10 eller via conference.cl.arlanda@choice.se

Sales Managers

Therese Öhlin
therese.ohlin@choice.se
070-383 99 30

Camilla Runnedal
camilla.runnedal@choice.se
070-557 65 76

Midt på Arlanda Airport, med 44 lyse og friske konferanselokaler utstyrt med den seneste teknikken, kan vi ordne møter, konferanser, event og kongress for opp til 900 personer.

Tilgjengelig og nært

Clarion Hotel Arlanda Airport har en unik beliggenhet ved Sveriges største knutepunkt Arlanda Airport. Som en del av Sky City, der Arlanda Express, flybussene og pendeltog fra både Stockholm og Uppsala stopper, trenger ingen av deltagerne å bruke unødvendig tid på å komme seg frem, uansett hvor i verden de kommer fra.

Konferanselokaler

For mindre møter har vi møterom og møtesuiter høyt oppe i hotellets 12. etasje, samt på Top Floor - 13. etasje - med en helt fantastisk utsikt. For den større konferansen holder vi oss i 2. etasje hvor de større konferanselokalene finnes, sammen med grupperom og minglelokaler.

Våre prosjektledere

Sammen med dere kan vi skape opplevelsesfylte møter som overgår alle forventninger. Din egen prosjektleder tar hånd om konferansen fra idè til gjennomføring og oppfølging for den absolutt beste opplevelsen og det beste resultatet.

Mat og drikke

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, både for å holde konsentrasjonen og humøret oppe en helg dag, men også for helhetsopplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Dere velger selv hvordan dagpakkene deres skal se ut: Basic, Some Extra eller Let's Go Crazy.

Event

Kick off, billansering, after work, mingling, bryllupsmiddag eller utstilling? Hos oss finnes det muligheter til å arrangere alle typer event - store som små.

Sommertilbud på konferanse

Sommeren 2015 gir vi 20% rabatt på møtelokaler for dagskonferanser, og 50% rabatt på konferanser med overnatting. Tilbudet gjelder 1.juni - 16.august for bestillinger på over ti personer. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Aktiviteter og teambuilding

Kvitt dere med "vi og dem"-tanken, og bygg et nytt og felles "vi" gjennom å inkludere morsomme og annerledes aktiviteter i konferansen. Dette er en god måte å lære hverandre å kjenne, effektivisere og nå felles mål på, men framfor alt er det en god måte å ha det gøy sammen på. Vi samarbeider med aktivitetsarrangører som skreddersyr aktiviteter etter deres behov og ønsker. Eksempler på kategorier er teambuilding/gruppeøvelser, På Arlanda, Sjø og Eventyr, Mat og Drikke og innendørsaktiviteter. Fortell oss hva dere har lyst til, så så lager vi noe bra sammen!

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK