Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Velkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse hos oss

Midt på Arlanda Airport, med 44 lyse og friske konferanselokaler utstyrt med den seneste teknikken, kan vi ordne møter, konferanser, event og kongress for opp til 900 personer.

Konferanselokaler

Clarion Hotel Arlanda Airport tilbyr 44 lyse konferanselokaler for 2-900 personer, utstyrt med moderne teknikk.

Mat og drikke

Hva er det gjestene husker best fra møtet? Ofte er svaret maten. Hos oss er valgmulighetene store, uansett når dere vil ha noe å spise og drikke.

Event

På Clarion Hotel Arlanda Airport finner du lokale både for små og store events. For den store middagen forvandler vi vårt største lokale, Hartsfield-Jackson Atlanta, for deg og dine gjester. Her er det bare fantasien som setter grenser.

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK