Eventyr & opplevelser

De 10 beste spahotellene i Norden

|

Vi har samlet 10 gullkorn blant våre mange spahotell i Norden! Les og se bilder av spastedene langs kysten i Norge, favorittene i Stockholm og nybygde arktiske skjønnheter i Sverige. Drøm deg bort til din neste spaopplevelse sammen med oss.

Yasuragi-Spring.jpg

Vårvakkert på Yasuragi

1. Japansk luksus på Yasuragi i Stockholm

Yasuragi har blitt en av våre mest populære spahotell, og vi forstår hvorfor. Å sjekke inn her er virkelig som å sjekke inn i en helt annen verden – tross at du bare befinner deg 25 minutter utenfor Stockholm. Ikledd din yukatan nyter du naturen, spabehandlinger og de fire ulike restaurantene.

En del av det nye, mer stilrene, japanske badet.

Yasuragi Hjertet av Yasuragi, som betyr indre ro og harmoni, er det japanske badet. Her gjennomgår du et urgammelt ritual i et lunt og behagelig tempo samtidig som du kjenner stresset renne av deg.

Loungen på Yasuragi

Middagen kan spises her.

2. Avkobling på Skandinavias største spa – Farris Bad, Larvik

I Larvik, 1,5 time utenfor Oslo, venter kystparadiset Farris Bad. Med bokstavlig talt en fot på land og en fot i havet, er Farris Bad et helt unikt spahotell med Skandinavias største spa på hele 2 500 kvadratmeter! Heng på strandterrassen eller ta deg noe godt å drikke i hotellets Water Lounge. Når sjekker du inn?

Farris Bad kan skryte av en unik beliggenhet.

Avkobling med havsutsikt.

Farris Bad Water Lounge er populær.

3. Copperhill Mountain Lodge, Åre – avkobling midt i skibakken

Copperhill Mountain Lodge er elsket av alle, og vi forstår hvorfor! Med unik beliggenhet midt i skibakken og stilig spa, helt integrert med fjellverden rundt, er det vanskelig å ikke trives på Copperhill Mountain Lodge. Det prisbelønte spahotellet ble i 2017 kåret til Sveriges beste skihotell. Hva venter du på? Opplev det for deg selv!

Copperhill Mountain Lodge er like vakker uansett årstid.

Kommer du til Copperhill Mountain Lodge i vintermånedene, blir du møtt av dette synet!

4. Clarion Hotel® Post, Göteborg – spa midt i Göteborg

Clarion Hotel Post, Göteborg

Det mye populære hotellet Clarion Hotel Post har den beste beliggenheten på Drottningstorget, like ved Göteborg sentralstasjon. Her kan du sjekke inn og nyte det fantastiske bassenget på takterassen, Skönhetsfabriken med deres mange spabehandlinger, og restauranter og barer som lokker hotellgjester så vel som Göteborgere.

Bassenget på takterassen til Clarion Hotel Post venter på deg!

På Skönhetsfabriken finnes det mange behandlinger å velge mellom.

Det gamle posthuset er nå et av Sveriges mest populære hotell.

 5. Son Spa – spa med maritim idyll og atmosfære

Spaavdelingens to etasjer byr på blant annet svømmebasseng, badstue og utendørs-boblebad.

Son Spa ligger i det idylliske tettstedet Son i Oslofjorden, bare 40 minutter fra Oslo. Med herlig beliggenhet helt i vannkanten, kan du oppleve den gode atmosfæren preget av maritim historie. Kjent for å ha et av landets beste spa-anlegg med en fyldig spameny med behandlinger, finner du garantert aktiviteter som frister. Hva med å prøve spahotellets eget konsept, Magic Circle? Eller frister det med ansiktsbehandling, bodyskrubb eller massasje med lavastein? Eller kanskje du vil svette litt i treningsavdelingen før du tar et dypdykk i bassenget? Et tips er å sjekke hotellets kalender for spennende aktiviteter og arrangementer!

Senk skuldrene i det varme bassenget.

Velg blant flere behandlinger inkludert massasje på Son Spa.

Hent ny energi fra spaets mange relaxområder. Foto: Sandra Romfo

6.Frösö Park Hotel, Östersund – nordisk spa på vakre Frösön

Frösö Park Hotel er et av vår nyeste spaanlegg. I 2015 åpnet denne nye perlen med fantastisk naturnært beliggenhet på Frösön/Östersund dørene sine. Her du kan du velge og vrake blant et stort utvalg av innen- og utendørstrening, flere basseng, relaxområder og badestuer. Opplev de skandinaviske badetradisjonene med fokus på hydroterapi.

pool-indoor-quality-hotel-froso-parkBassengområdet på Frösö Park Hotel

7. Clarion Hotel® Stockholm, Stockholm – stilrent og luksuriøst i trendy Södermalm

Enda en Stockholmsfavoritt som selvsagt plasserer seg på listen! Fra byliv til spaopplevelser – Clarion Hotel Stockholm ligger fantastisk til i den trendy bydelen Södermalm. Fra spaområdet har du utsikt over Tantolundens idylliske kolonihager og Årstavikens glitrende vann. Elements Spa kan også skryte av, foruten om utsikten, med inspirasjon fra India og Ayurveda, et relaxbasseng som begynner inne og fortsetter ut på terrassen, dampbadstue, tørrbadstue, treningsrom og yoga-timer.

Avkobling og ro.

Yoga og andre aktiviteter venter på deg.

Massasje, ansiktsbehandling eller noe helt annet?

8. Klassisk spafavoritt i vakre Värmland – Selma Spa+, Sunne

selma-spa-lobby.jpg

Klassike Selma Spa+ venter på deg! Et av Sveriges mest likte spahotell med super beliggenhet blant landskapet til Värmland med skog, fjell og sjøer i pittoreske Sunne.

Värmlands flotte natur omringer hotellet.

Start dagen med en roende gåtur.

Selma Spa+ vakre fasade.

9. Strömstad Spa & Resort, Strömstad – spa med svensk skjærgårdsidyll

Strömstad Spa & Resort ligger perfekt til nært Strömstad sentrum og kun 10 meter fra sjøkanten. På dette spahotellet får du nærkontakt med den svenske vestkysten og alt hva det innebærer. I hotellets restaurant kan du nyte gode viner, en variert á la carte-meny, og en stor og velsmakende middagsbuffet. Om sommeren åpner uteserveringen med utsikt over Strömstad og hotellets marina. Strömstad Spa & Resort er et passende sted for å holde ditt neste møte eller konferanse, og med 2000 kvadratmeter spa-anlegg fordelt på to etasjer blir den største utfordringen du møter på her, å bestemme deg for hva du skal gjøre først.

Strömstad Spa & Resorts flotte fasade.

Nyt ett glass, eller to i lounge- og barområdet.

10. Clarion Hotel® Sense, Luleå – spaluksus midt i Luleå

Clarion Hotel Sense ligger midt i Luleå, Sverige og byr på en opplevelse som tar deg gjennom fire årstider. Belysning, dufter og behandlinger følger sesongene. Det varme bassenget representerer en lun sommernatt og i dusjene skrubber du bort dagens stress med spaets sesongbaserte produkter.

Clarion Hotel Senses vakre Spa.

Unn deg en behandling.

Book deg besøk snart!

Tilbud og kampanjer

Leter du etter ekstra bra priser på spahotell (for hvem gjør ikke det?) – hold et øye med spesialtilbud-siden! Den beste prisen får du ved å booke direkte hos oss.


Visste du at…

  • I prinsipp tilbyr alle spaene våre daginngang, så om du bare har noen timer til overs kan du fortsatt oppleve ro og senke deg ned i et varmt basseng.
  • Ordet ”spa” kommer fra det belgiske stedet Spa, som var en av de første velkjente kur-stedene.
  • Du kan leie hele eller deler av de fleste av våre spahoteller sine spaavdelinger for private fester, bryllup, utdrikningslag, konferanser, kick-off med mer. Les mer og book din plass her!

Vil du se alle våre spahotell? Søk og book ditt opphold her!


Mer lesestoff til deg

Les mer om Yasuragi som nettopp har åpnet dørene sine igjen etter måneder med renovering

Her er Norges beste hotell – ifølge våre gjester

10 av våre mest populære reisemål i nord