MenyLukk
Nytt og smart

Tips til hvordan du holder det rent hjemme – slik gjøres det på hotellene våre

Du er kanskje litt ekstra opptatt av å ha det rent og friskt rundt deg i disse dager? Få tips fra en av våre proffe renholdere i videoen under.

Det aller viktigste for oss er at du som besøker oss skal få en trygg og ren opplevelse når du bor på et av våre hotell.

I filmen ser du hvordan vi rengjør hotellrommene våre, og hvilke overflater som er ekstra utsatt for støv etc. Det er de samme overflatene som i et vanlig hjem så her kan du få tips til hvordan du holder hjemmet ditt rent og hygienisk!

Hvilke overflater og gjenstander trenger ekstra fokus?

  1. Fjernkontroller. Berøres av mange hender og er lett å glemme når man gjør rent.
  2. Lysbrytere, dørhåndtak og hårfønere. Se punkt 1.
  3. Å tørke av glatte overflater som vinduskarmer og småbord trenger du kanskje ikke å gjøre hver dag hjemme, men det gir en gnistrende ren helhetsfølelse!

I Nordic Choice Hotels bruker vi rengjøringsprodukter som er effektive, men samtidig snille mot menneskene og miljøet. Mer eller sterkere kjemikalier er ikke alltid det beste alternativet!

Nordic Choice Hotels logo

SAFE STAY på hotellene våre

Gjestene og personalets sikkerhet er alltid vår førsteprioritet. Vi har innført nye sikkerhetsrutiner for at du som gjest skal ha en trygg hotellopplevelse hos oss. Samtlige hotell i Nordic Choice Hotels følger anbefalinger, råd og instruksjoner fra helsemyndighetene.

Les mer om sikkerhetsrutinene våre her.

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.