MenyLukk
Nytt og smart

Nye Yasuragi – bli med til Sveriges mest berømte spa

Publisert: 9 januar 2018

Den unike japanske spaopplevelsen Yasuragi har nå åpnet dørene sine igjen etter måneder med renovering. De beholder sitt omtalte og harmoniske konsept, men nå i et nyere, enda mer japansk og avkoblende miljø. Yasuragi venter på deg i hellingen til furuskogen, rett ved havet utenfor Stockholm.

hanare-pallar-yasuragi

Yasuragi – en plass å lengte til

I 20 år har Yasuragi vært en plass der mennesker har dratt til for å komme seg unna hverdagen og koble av. Gjennom disse 20 årene har det japanske badet vært en grunnstein i konseptet Yasuragi, og det kommer det fortsatt til å være.

En del av det nye, mer stilrene, japanske badet.

Nye opplevelser med inspirasjon fra Japan

Det nye Yasuragi begynte med en reise til Japan for å samle inspirasjon. 1. januar 2018 åpnet hotellet dørene på nytt etter måneder med renovering. Ombyggingen har gitt Yasuragi en ny velkomstplass samt flere og nye muligheter til bad og avkobling.

Som tidligere starter du din badeopplevelse med en japansk vask. Etter den har du mange valgmuligheter. Høres det fristende ut med et kullsyrebad? Eller et avslappende bad i varme kilder med utsikt over fjellet Yasuragi hviler på? Kanskje du lokkes av en sovebadstue som holder en behagelig varme på ca. 43 grader? Eller et japansk fotbad? Uansett har vi vanskeligheter for å se at du ikke skal kunne koble av når du besøker Yasuragi og de japanske badene.

Yukata

Selv om hotellets omgivelser forandres gjør ikke alt det. Eksempelsvis er den elskede yukatan fortsatt der, sammen med badetøyet og tøflene du får ved innsjekk. En yukata er en japansk bomullsbadekåpe som du har på gjennom hele oppholdet, også ved restaurantbesøket.

Tanken bak at alle har lik yukata og badetøy er å skape enkelhet slik at det blir lettere for deg som gjest å koble av og bare fokusere på å nyte.

Ny vegansk restaurant

Utover det nye japanske badehuset, avkoblingsområdene og den nye velkomstplassen har Yasuragi en helt ny vegansk restaurant, Saishoku, som passende nok betyr ”grønnsaksspisere” på japansk. Restauranten har plass til 40 gjester og menyen består av rawfood og veganske retter. Restauranten ligger like ved badet og tanken er at det skal være enkelt for gjestene på Yasuragi å komme innom for å oppleve noe ekstra spesielt under sitt opphold.

Yasuragi har stort fokus på bærekraftighet. Derfor serveres det retter med kortreist og sesongbasert råvarer.

À la carte-restauranten og Teppanyaki Kiri finnes fortsatt, men med nye restaurantmiljøer.

Fikk du lyst til å besøke Yasuragi og oppleve dette unike spahotellet? Les mer og book ditt spaopphold her.


Vil du få mer spa-inspirasjon?

Nyeste innlegg