PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Mat & drikke

Slikk sol på takterrasser og uteserveringer i Stockholm

Sola har med sine første stråler lagt en varmende vårfølelse over Stockholm, og hva er vel bedre enn å ønske våren og sommeren velkommen med noe forfriskende? Gjør det sammen med venner på Stockholms beste takterrasser og uteserveringer! Vi tipser deg om den svenske hovedstadens tilbud – det finnes mange deilige alternativer!

mosebacke-view-people-lights.jpg
Magisk utsikt over Stockholm! Foto: Mats Frödin

Book hotell i Stockholm til garantert best pris her!

TAK – panoramautsikt over byen

Brunkebergstorg 4 (t-bane: T-Centralen eller Kungsträdgården)

At restaurant TAK som ligger på At SixBrunkebergstorg, nabo til Sergels Torg og Hamngatan, tilbyr smaksensasjoner som får smaksløkene til å gå i spagat og bransjefolk til å jubleen kjent sak i Stockholm. Men, det er ikke bare maten som er magisk på TAK, utsikten på takbaren er også noe utenom det vanlige. Med god stemning og god musikk kombinert med leskende drikke og uslåelig utsikt, er TAK noe for ALLE! Kom hit for en afterwork med kollegene eller samle vennene – snack om kapp, spis og drikk godt og nyt hverandres selskap!

La smaksløkene juble på middag med uslåelig utsikt!

Titt ut over Stockholms tak hele veien til Gröna lund.

Mosebacketerrassen – maksimal sjarm på Söders åser

Mosebacke Torg 1 (t-bane: Slussen)

Hvis du vil ha en unik og svimlende utsikt overStockholm er dette helt riktig sted for deg. Södra Teatern er Stockholms eldste åpne teaterhus, med beliggenhet i hjertet av Södermalm. Her arrangeres det både konserter, underholdning, mat og drikke. Når sola titter frem er Mosebacketerrassen et toppvalg for Stockholmboere, og dette er et sted hvor generasjoner har dratt for å nyte fantastisk utsikt, musikk, dans, mat og drikke.

Magisk utsikt over Stockholm! Foto: Mats Frödin

Mosebacketerrassen er superpopulær om sommeren. Foto: Mats Frödin.

Flere velkjente artister har stått på scenen i årenes løp. Foto: Mats Frödin.

Hallwylska palatset bar – Stockholms vakreste bakgård

Hamngatan 4 (t-bane: Östermalms torg eller Kungsträdgården)

I mai 2015 slo Hallwylska for første gang opp dørene til Stockholms kanskje vakreste bakgård. Helt fra starten av har restauranten utviklet seg og blitt til en av de mest populære destinasjonene i Stockholms kulinariske landskap. Her kan du kose deg med gode middager og skåle i godt selskap. Bakgården byr på ordentlig god stemning med fin musikk og er et populært sted for både afterworks med jobben og en utekveld med venner.

Urban Deli Takpark – avslappet stemning på takterrasse med parkatmosfære

Sveavägen 44 (t-bane: Hötorget eller T-centralen)

Urban Deli på Sveavägen har en stor takterrasse med 360-graders utsikt over sentrale Stockholms takmøner. Her får du en følelse av å være i en leken hage med grønne vekster og store åpne rom. Det finnes også en glassinnrammet paviljong med bar og enklere retter fra Urban Deli mathall. Du finner to barer som serverer leskende drikke, og for den rastløse er det også spill og aktiviteter man kan låne her. Perfekt for koselige stunder med kolleger og venner!

Vårpremiere på Takpark på Urban Deli. Foto: Urban Deli.

En solfylt vårdag på Takpark med 360-graders utsikt. Foto: Urban Deli.

Spa Bar på Clarion Sign – basseng og bobler midt i byen

Östra Järnvägsgatan 35 (t-bane: T-centralen)

På åttende etasje på Clarion Hotel Sign ligger oasen Selma City Spa, som bryter med den livlige bykjernen ved siden av Centralstationen. Dette er et sted for romantikk, utdrikningslag og kvalitetstid eller egentid der avslapning og livsnyteri er i fokus, for ikke å snakke om den unike utsikten over Stockholms takmøner. I tilknytning til spaet finner du hotellets Rooftop Bar som serverer leskende drikke i årets varmeste måneder. Gå ikke glipp av denne herlige kombinasjonen med avslappende spa, bading i basseng og god drikke!

Skål med bobler ved takbassenget.

Heng i champagnebaren og nyt utsikten!

Takbasseng på Clarion Hotel SignHold utdrikningslaget eller bursdagsselskapet her!

Slakthuset – populær klubb med enorm takbar

Slakthusgatan 6 (t-bane: Globen)

Sør for Söder ligger det store slakthusområdet som ble innviet i 1912, og som også akkurat nå befinner seg i en massiv utviklingsfase. I området ligger den populære nattklubben Slakthuset, som åpnet sin 600 kvm store takbar sommeren 2015 og ble umiddelbart en populær suksess! Med beliggenheten ved Globen og utsikt over Södermalm er vi ikke overrasket. Her arrangeres det ofte arrangementer og fester med det beste fra den elektroniske musikkscenen.


Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.