Gå til innhold
Nytt og smart

Null poeng – Null problem

|

– slik kommer du i gang. Et nullpunkt er egentlig et godt utgangspunkt, for derfra kan det nemlig bare gå oppover. Hva sier du til å få en natt på hotell for å lese avisen?

Mange av oss har kundekort vi ikke bruker. Vi er passive medlemmer uten særlig høy status. Men det er som med kundeklubber som de fleste andre klubber: Noen er rett og slett litt kulere enn andre. Men for å være på «innsiden» handler det om å kjenne til mulighetene – og bruke dem.

Du har meldt deg inn i Nordic Choice Club. Men er du klar over hvilke muligheter som ligger i medlemskapet ditt? Kanskje ikke … derfor har vi laget en liten kom-på-innsiden-guide.

Tips 1: Forstå hvor enkelt det er

Modellen er veldig enkel. Når du bruker én krone på hotellovernatting, får du ett bonuspoeng på kontoen. Har du null poeng, så har du altså aldri bodd på et Nordic Choice Hotel. Kanskje du somlet litt på vei ut av resepsjonen og glemt å registrere overnattingen din. Eller så booket du kanskje ikke direkte på choice.no eller i appen.

Og moralen er: Velg Nordic Choice Hotels neste gang du skal bo på hotell – og husk å registrere medlemsnummeret ditt. Og vips, så er du ute av null-poeng-sumpen. Derfra går det bare en vei: Oppover!

Tips 2: Kortet for deg som vil ha flere fordeler

Med Nordic Choice Club Mastercard får du bonuspoeng på alle kjøp. Du får hele 10 000 velkomstpoeng når du gjør ditt første kjøp innen 30 dager etter mottakelse av kort! Dette betyr at du allerede da har tjent nok bonuspoeng for en bonusnatt på et av våre hotell. Med Nordic Choice Club Mastercard får du kortere vei til et høyere medlemsnivå. Når du søker og får godkjent et Nordic Choice Club Mastercard blir du automatisk SILVER-medlem i Nordic Choice Club. For hver måned du gjør et kjøp kommer du 2 netter nærmere ditt neste nivå, noe som betyr at veien til GOLD og PLATINUM blir 2 netter netter kortere hver måned!

Effektiv rente ved kreditt på 15.000 kroner / 12mnd fra 27,78% til 32,98% (32,98% ved årsavgift 595,-). Totalpris fra kr 16.984 til 17.284.

Les mer om fordelene med Nordic Choice Club Mastercard

Tips 3: Les avisen

Foretrekker du Dagens Næringsliv eller Aftenposten? Det er opp til deg å avgjøre – men vi synes det er så bra at folk leser aviser at vi rett og slett gir gode poeng for det! Tegner du et årsabonnement på Aftenposten eller Dagens Næringsliv tjener du hele 10 000 og opptil 12 000 bonuspoeng, og en bonusnatt på hotell koster ikke mer enn fra 7500 poeng.

Den intellektuelle bonusen er at samtalene i lunsjen går som en drøm.

Men alt står jo ikke i avisen, og interesser er bra – så derfor får du også poeng for å abonnere på kvalitetsmagasiner som Aftenposten Innsikt, Aftenposten Junior, Hyttemagasinet og mange flere.

Smarte klubbmedlemmer leser DN

Oppdaterte klubbmedlemmer leser Aftenposten

Interessante klubbmedlemmer dyrker sine interesser

Tips 4: Reis smartere til Syden

Som medlem av Nordic Choice Club kan du få tilbud på pakkereiser med TUI – og du samler poeng samtidig! Dette er rett og slett to gode sider av samme gode sak, og de aller fleste reiser jo på ferie med jevne mellomrom. For hver hundrelapp du betaler hos TUI tjener du 20 bonuspoeng i Nordic Choice Club.

For å samle poeng må du huske å oppgi ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer ved bestilling.

De gode tilbudene finner du her

Bonustips for deg som liker ferie: I Poengbutikken kan du også veksle inn dine Nordic Choice Club-bonuspoeng til gavekort hos TUI.

Tips 5: Tenk før du leier bil

Vi vil selvfølgelig gjerne at du tenker på miljøet før du leier bil, men er dere flere sammen – så kan det på mange reiser være veldig praktisk. Når du som klubbmedlem leier bil gjennom Hertz eller Avis, får du 500 – 1000 bonuspoeng hver gang. I tillegg får du 10% i rabatt på billeie over hele verden.

Når du først har knekt samle-poeng-koden, kan du også bruke bonuspoengene dine når du leier bil. En leiebil koster mellom 25 000 og 35 000 bonuspoeng, alt etter bilens størrelse. Har du bodd noen netter på hotell gjennom jobb for eksempel, har du plutselig en gratis leiebil når du skal på familieferie. Smart eller hva?

Tips 6: Book via choice.no

Dette enkle tipset kan bli viktig i lengden. Husk å booke hotell direkte på choice.no og i appen vår – da får du nemlig 10% ekstra bonuspoeng.

Tips 7: Tenk strategisk når du velger restaurant

Om du er på tur med jobben og kan påvirke valg av restaurant, velg restauranten på hotellet når du bor på Quality Hotel™, Clarion Hotel® eller et av våre frittstående hotell i Norge og Danmark. Da sanker du nemlig poeng for maten du spiser også!

Tips 8: Spar poeng til din drømmeferie

Husk at hver krone brukt på overnatting, gir deg bonuspoeng. Så snart du har tjent 7500 bonuspoeng, kan du begynne å bruke dem. Bruk poengene på en drømmehelg med partneren i Stockholm eller Roma!

Og så til slutt: Den gode følelsen

Å være medlem av en kundeklubb gir fordeler for deg som kunde – men det handler også om å være en del av et større fellesskap. For oss i Nordic Choice Hotels er samarbeidet med UNICEF veldig viktig. UNICEF anslår at 132 millioner barn er barnearbeidere, og at 1,2 millioner barn utsettes for menneskehandel hvert år.

Når du har kommet skikkelig i gang med poengsankingen, så kan du velge å gi bonuspoengene dine til UNICEF og arbeidet for å gi barn en god barndom fri for vold og utnytting.

Les om hvordan dette fungerer