MenyLukk
Nytt og smart

Nordic Choice Hotels er Norges & Nordens beste hotellkjede!

For 9. år på rad er Nordic Choice Hotels kåret til Norges beste hotellkjede! Og ikke nok med det - vi stakk av med seieren som Nordens beste hotellkjede - for tredje år på rad! En stolt Petter A. Stordalen tok imot prisene under prestisjetunge Grand Travel Award i Oslo.

Petter A. Stordalen på Grand Travel Awards
Petter A. Stordalen på Grand Travel Awards 2019

Norges beste hotellkjede 9 år på rad, og Nordens beste hotellkjede for 3. år på rad

Under Grand Travel Award i Oslo 24. januar 2019 stakk Nordic Choice Hotels av med den gjeve prisen "Norges beste hotellkjede" for 9. år på rad! Og ikke nok med det, vi gikk også hjem med prisen "Nordens beste hotellkjede" for 3. år på rad! I tillegg ble Nordic Choice Hotels´ grunnlegger Petter A. Stordalen tildelt årets hederspris.

Disse prisene dediseres de 16 500 medarbeiderne i selskapet som hver eneste dag leverer over gjestenes forventninger. Det er på grunn av dem vi og jeg får æren av å motta disse prisene. Vi skal ikke bare ha de beste hotellene å besøke, vi skal også ha de beste hotellene å jobbe på. En gigantisk takk går derfor til hver og en av våre superhelter på våre hotell, sier Petter A. Stordalen.

Norsk reiselivsbransjes svar på Oscar-utdelingen

Hvert år avholdes norsk reiselivsbransjes svar på Oscar-utdelingen. De høysthengende prisene gis til aktører stemt frem av reisebyråer og bransjeaktører. I år som i fjor ble det storeslem for oss i Nordic Choice Hotels. En stolt Petter A. Stordalen tok imot prisene på utdelingen som ble avholdt på Wallmans i Oslo.

Panoramaview of Amerikalinjen Hotel I 2019 fortsetter ekspansjonen av Nordic Choice Hotels. I mars åpner boutiquehotellet Amerikalinjen i Oslo sentrum.

Dobbelglede under fjorårets svenske Grand Travel Award

Det ble dobbelglede under fjorårets svenske versjon av Grand Travel Award. Vi vant prisen for Årets beste hotellkjede i Sverige og Årets hållbarhetspris! Les mer om juryens begrunnelse her.

Vil du oppleve Norge OG Nordens beste hotellkjede?

Nordic Choice Hotels har nesten 200 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Uansett hvilket hotell du bor på, kan vi garantere en minneverdig opplevelse og best pris når du booker hos oss. Se alle våre destinasjoner og hotell her.

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.