PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Nære hjertet

Prideprofilen om Stockholm Pride 2018 “Jeg blir utrolig stolt”

Når vi oppsummerer Stockholm Pride og EuroPride 2018 kan vi konstatere at festivalen hadde flere besøkende enn noensinne, og fokuset var igjen på kjærlighet og frihet for alle!

Stockholm Pride Parade
Stockholm Pride Parade

– 600 000 Stockholmere samlet seg langs gatene og hyllet det fargeglade og høylytte toget som er fullt av kjærlighet, forteller MingelMartin som hjelper med oss å belyse høydepunktene under årets Pride i Stockholm.

“En mektig følelse”

Martin “MingelMartin” Edlund, 33 jobber på Clarion Hotel® Stockholm, og i tillegg til sin vanlige jobb er han på vei til å bli en stor profil i underholdningsverden i Stockholm. Under EuroPride i Stockholm og Göteborg var han med på å arrangere en rekke arrangementer og han deltok i paradene i begge byene. Martin er en Pride-elsker av rang, og for han er det en selvfølge å støtte og delta på festivalen.

– Jeg elsker alt med Pride. Atmosfæren, menneskene, fargene, kjærligheten, festene. Det er så sinnsykt kult og givende, og når man har muligheten til å bidra til en fest for kjærligheten og at alles likeverd er det viktig for meg å gjøre dette, forteller Martin.

MingelMartin. Foto: Privat

Flere enn noen gang feiret kjærligheten

Årets Pride var ingen unntak, og festivalen ga deltakerrekord.

– Det var magisk som alltid, i år var det dessuten flere deltagere enn noen gang. Det er en mektig følelse å oppleve 600 000 Stockholmere samle seg langs gatene, og hylle det fargeglade, høylytte og kjærlighetsfulle toget som krysser byen. Man blir ydmyk og stolt over Stockholm, Sverige og alle de fantastiske menneskene som finnes her!

“Med hjertet har vi vist hvor vi står”

Martin er stolt over å jobbe i Nordic Choice Hotels, en av Prides største sponsorer.

– I disse tider er det viktigere enn noen gang som bedrift å vise sitt standpunkt, og tydlig vise at man er for mangfold og likeverd. Under vårt fantastiske slagord “Room for All” har vi virkelig med hjertet vist hvor vi står, og at innenfor Nordic Choice Hotels sine dører er alle velkommen, sier Martin og fortsetter

– Jeg ser på det som en selvfølge at jeg skal engasjere meg og vise at vi virkelig gjør dette med hjertet, og ikke “bare” som et punkt i en markedsplan eller lignende.

Om MingelMartin

Navn: Martin Edlund Alder: 33 Bor: Fruängen i Stockholm Familie: Lillesøster, mamma og pappa. Har i tillegg fantastiske venner som jeg også regner som familie. Gjør på Nordic Choice Hotels: MingelMartin og Inhouse Sales på Clarion Hotel Stockholm Antall pride-parader: Utallige som publikum, men faktisk bare 4 ganger som deltaker i paraden.

De beste bildene fra Stockholm Pride 2018

Stockholm Pride 2018 arrangerte sammen med West Pride i Göteborg EuroPride. Stockholm Pride Parade er Skandinavias største Pride-parade og i år hadde paraden nærmere 600 000 tilskuere og ikke mindre enn 55 – 60.000 (!) deltagere i 250 ulike grupper. Se et bildedryss fra Pride-paraden 4.august nedenfor!

 


Nordic Choice Hotels – stolt partner av Pride

Hos Nordic Choice Hotels er du velkommen akkurat som du er. Vi er overbevist om at ulikheter mellom våre gjester og medarbeidere bidrar til unike hotellopplevelser og magiske møter. Mangfold gjør oss bedre. Vår dør står alltid åpen.

Her er det rom for alle.


Les alt om Pride og Nordic Choice Hotels.

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.