MenyLukk
Møteplasser & events

Unmute Your Business - velg mellom Bra, Bedre eller Best

Det er nå det skjer! Du har ventet foran en skjerm på kjøkkenet, i stua, på soverommet i måneder og år, en evighet. Nå skal du ut i verden igjen, være live, møte kollegaer ansikt til ansikt, du skal på konferanse! Og vi har gjort det enkelt for deg, du velger mellom tre pakker - vi fikser resten.

People at a conference in the executive suite at Clarion Hotel Stockholm
Alle deltok i diskusjonen bortsett fra Knut, han satt hjemme foran pc’en og var på mute.

Men hva med den lille stemmen som hvisker bak hjertet som gleder seg. Den som sier: Vent litt! Det funket jo bra her på kjøkkenet, i stua og på soverommet. Man kanskje skulle ta den konferansen bak skjermen noen måneder til, likevel? Varsellampe: Det er på tide å UNMUTES!

Å Unmutes gjøres best sammen med andre. For å gjøre overgangen smidig for deg, har vi laget tre ulike pakker du kan velge mellom. Du velger og vi løser resten. Samle kollegaene dine, så ses vi snart på et hotell nær deg. Og husk å unmute Knut, nå skal alle med!

Bra, bedre eller best?

Nå introduserer vi høstens enkleste konferansekonsept. Særlig for deg som skal booke og organisere konferansen. Du får tre ulike pakker å velge mellom, med tre ulike eksempelpriser avhengig av hva dere er ute etter.

Slik booker du:

Bra - enkelt, bra og rimelig

Booker du denne pakken står det en enkel frokostpakke og venter når dere ankommer om morgenen, rundstykke med pålegg, croissant og kaffe/te. Så er det på tide å tilbringe dagen i et konferanserom der dere utfører mirakler og på ettermiddagen når energinivået så smått begynner å dale (det tar på å utrette mirakler), dekker vi på med fruktsalat og ferske bakevarer.

Bedre - litt dyrere, mye bedre

Med denne pakken blir frokosten og ettermiddagspausen med godbiter større og bedre; energishots, fersk jus og smoothier gir deg energi hele dagen. Dessuten er også en god lunsj og et knippe teamaktiviteter som er enkle å gjennomføre, inkludert. Dere trenger ikke å planlegge noe som helst. Eller jo, hvilke store underverk dere skal skape sammen i konferanserommet mellom alle måltidene…

Best - trenger vi egentlig å si noe mer?

Luksuriøs frokost, en magisk lunsj, en større ettermiddagspause med godbiter og det beste av alt - bobler og snacks når dagen går mot slutten. Det fins vel ikke en bedre måte å avslutte et heldagsmøte sammen med kollegaene sine. Selvfølgelige er teamaktiviteter også inkludert, så hvorfor ikke gjøre dem med et glass med bobler i hånden?

Pandalus Conference room_16_9

Vil du ha en skreddersydd konferanse? Vil dere ha en god natts søvn? Bli til middag? Kanskje nyte et par timer på hotellets spa? Hos oss finner du ingen begrensninger, ta kontakt med hotellet dere vil booke så finner dere mange muligheter!

Slik booker du:

Tagger

Nyeste innlegg