Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Om Nordic Choice Hotels

Konsernledelsen

Torgeir Silseth
Konsernsjef

Torgeir var administrerende direktør ved Quality Hotel Hafjell fra 1991 til 1996. Han ble deretter ansatt som Direktør drift Skandinavia til 1999 da han tiltrådte som Visekonsernsjef. Han overtok som Administrerende direktør i 2006. Torgeir har sin utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

 

Bjørn Arild Wisth
Deputy CEO

Bjørn Arild kommer fra stillingen som partner og administrerende direktør i Hartmark Consulting, et av Norges ledende konsulentselskaper. Han har mer enn 14 års erfaring med rådgivning innen forretningsutvikling, strategi og ledelse for norske og internasjonale selskaper. Wisth er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og University of Wales.

Helén Borchgrevink
Chief Financial Officer

Helén kommer fra stillingen som økonomi- og HR direktør i Telenor Telehuset. Hun har flere års erfaring fra lederstillinger innen økonomi og administrasjon i ulike bransjer, både i Norge og internasjonalt. Helén er utdannet Handelsøkonom ved Handelsakademiet/Oslo Handelshøyskole og har studier innen ledelse og strategi fra London Business School og Budapest University of Economic Sciences.

Arne O. Haugen
Konserndirektør Comfort Hotel®

Arne har over 20 års erfaring fra bransjen, og 15 år i Nordic Choice Hotels. Han var direktør for forskjellige hoteller, før han i 2007 fikk ansvaret for HR og CSR. I juni 2012 tiltrådte Arne som direktør for Comfort Hotel Skandinavia. Arne har sin utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Eivind Tangvik
Konserndirektør Quality Hotel™ & Quality Resort™

Eivind har over 25 års erfaring fra bransjen. Flere år som administrerende direktør ved ulike hoteller. Etter dette var han i tre år regiondirektør i Nordic Choice Hotels med ansvar for Midt-Norge og Nord Norge. Så fulgte fire år som direktør drift Norge i Nordic Choice Hotels. Fra 2005 tiltrådte han som konserndirektør for Quality Hotel i Skandinavia, og fra 1.januar 2013 som konserndirektør for Quality Resorts. Eivind har en 3-årig utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. 

Katalin Paldeak
Konserndirektør Clarion Hotel®

Katalin var sist administrerende direktør for Grand Hotel i Stockholm i perioden 2001-03. Før dette var hun hotellsjef i tre år på samme hotell. Hun har bred hotellerfaring, bl.a. fra Diplomat Hotels og Good Morning Hotel. Katalin har vært ansatt i Nordic Choice Hotels siden 2004. Katalin er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Gøteborg og har gjennomført kurs på bl.a. IFL og Cornell University i USA. Fra 2002-2004 var hun styremedlem i Servera og nå er hun styremedlem i Åhlens AB, begge innen Axel Johnson AB.

Trond Bastiansen
Konserndirektør Clarion Collection®

Trond startet I Nordic Choice Hotels i 2007, og var i tre år Driftsdirektør med ansvar for Quality Hotel i Norge. I perioden 1997 – 2007 var han Viseadministrerende direktør i Dolly Dimple’s restaurantkjede, før det var han Høgskolelektor og senere Dekanus for Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Trond har en Mastergrad i Internasjonal Hotelladministrasjon fra Norsk Hotellhøgskole og Cornell University.

1.920.149.256 25