Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bedriftsavtale

Har du et enkeltmannsfortak eller en bedrift med mange tusen ansatte? Våre bedriftsavtaler passer for alle. Her kan du lese om noen av fordelene med en bedriftsavtale hos Nordic Choice Hotels.

 

Interesseskjema bedriftsavtale

Fyll ut et interesseskjema, så kontakter vi deg med et forslag til en avtale for akkurat din bedrift.

SEND INN INTERESSESKJEMA >>

 

Hva passer for deg og din bedrift? 
Ingen utfordring er for stor for oss! Vi tilbyr skreddersydde bedriftsavtaler tilpasset akkurat deg og din bedrifts behov:

 

 

 

4 fordeler med bedriftsavtale hos Nordic Choice Hotels

 

Vi er nesten over alt – vi har over 190 hotell i storbyer og tettsteder, og finnes på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. Dette betyr at vi vanligvis er å finne på den destinasjonen dere ønsker overnatting.

Gunstige priser – med en bedriftsavtale får du rabatt på alle overnattinger hos oss.

Lettvinte løsninger – ved å koble rabatten til de ansattes medlemskontoer eller webprofiler, kan de ansatte enkelt booke hotellrommet til rabatterte priser helt selv.

Vi bryr oss om samfunnet – for oss er det en selvfølge å bidra til et bærekraftig samfunn. Vi vil verne miljøet ved å kaste mindre restavfall, bruke mindre energi, redusere vannforbruket og minimere bruken av kjemikalier. Vi skal redusere vårt økologiske fotavtrykk og gå foran som et eksempel på hvordan man kan drive hotell og ta hensyn til miljøet. Vi kaller vårt arbeid med samfunnsansvar for WeCare.

I samarbeid med UNICEF samler vi inn penger til prosjektet Sweet Dreams Stay, som gir barn utsatt for menneskehandel trygge netter og en trygg oppvekst. I tillegg samarbeider vi også med en mengde lokale og globale veldedighetsorganisasjoner i miljø- og samfunsspørsmål. Med en bedriftsavtale hos oss er dere med på laget, og ikke minst med på å skape en bedre verden sammen. Les mer om Nordic Choice Hotels sitt arbeid med samfunnsansvar.

Book hotell raskt og enkelt 

For å bestille reiser til avtalepris, må dine ansatte bli medlemmer i vår kundeklubb Nordic Choice Club, eller registrere en enkel webprofil for å kunne logge inn. Medlemskapet i Nordic Choice Club er gratis og gir en rekke fordeler, som inntjening av bonuspoeng og rabatt hos våre partnere. Om medarbeidere ikke vil bli medlem, eller om bedrifter ikke tillater at bonuspoeng fra tjenestereiser tilfaller medarbeidernes privatkonto, kan dere i stedet registrere en webprofil, slik at medarbeideren fortsatt kan bestille sine reiser selv. Det er selvsagt kostnadsfritt å registrere webprofilen.

Bli medlem i Nordic Choice Club

 

Slutt på hotellsjekker 

Fra 1. juni 2018 slutter vi å selge hotellsjekker. Alle hotellsjekker kjøpt før 1. juni 2018 er gyldige og kan benyttes frem til utgangsdatoen som er angitt på sjekken.

LES MER OM HOTELLSJEKKER

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.408.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.