Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bedriftsavtale

På tide å få businessreisene i gang igjen? Vi står klare til å ta imot deg og alle dine 2 eller 200 kollegaer, på våre over 200 hotell over hele Norden.

 
Enten selskapet ditt forventer 50 eller 5000 hotellnetter i året, kan du stole på at dine ansatte får en gunstig pris hos oss. Vi tilpasser avtalen til deres behov - send oss din bedrifts opplysninger, så tar vi kontakt med et uforpliktende forslag.
 
Interessert i gunstige priser hvor enn i Norden dere reiser?

For å søke om bedriftsavtale hos oss fyller du enkelt ut et interesseskjema med informasjon om din bedrifts forventede reisebehov, så kontakter vi deg med et forslag til en avtale skreddersydd for din bedrift.

Send inn interesseskjema

 

Mindre enn 50 hotellnetter i året?  

Forventer du mindre enn 50 hotellnetter i året? Eller ønsker du en enkel engangsbetaling for å slippe å føre reiseregninger? Hvorfor ikke kjøpe et hotellpass lastet med 10 netter for de ansatte? Hotellpasset, 10 Times Business, er ikke personlig, og kan brukes av flere kollegaer av gangen. Mer praktisk blir det ikke!

Les mer om 10 Times Business

 


 

4 fordeler med bedriftsavtale hos Nordic Choice Hotels

Du finner oss nesten overalt: Med over 200 hotell i både storbyer og tettsteder på over 100 destinasjoner i Norden, kan du stole på at dine ansatte kan nyte godt av sine rabatter og medlemsfordeler hvor enn forretningene fører dem.

Gunstige priser – Med bedriftsavtale får du og dine kollegaer rabatter på alle overnattinger hos oss.

Lettvinte løsninger: Bedriftsavtalerabatten kan tilkobles de ansattes medlemskontoer, slik at de enkelt kan booke hotellrommet til rabatterte priser helt selv.

Samfunns- og miljøfokus: Er din bedrift bevisst på sin påvirkning på omverdenen? Så bra, det er vi også! Sammen med våre gjester jobber vi iherdig for å redusere vårt økologiske fotavtrykk, og gå foran som et eksempel på hvordan man kan drive hotell på en samfunns- og miljøvennlig måte gjennom vårt bærekraftskonsept, WeCare. Men ikke ta vårt ord for det - se Sustainable Brand Index™, hvor Nordic Choice Hotels har ligget jevnt på topplisten over mest bærekraftige hotellkjeder i Norge og Sverige. Les om WeCare og hva vi gjør for å bane vei for en bærekraftig framtid for hotellindustrien.

 

 

 

 

Book hotell raskt og enkelt 

For å booke hotellrom med bedriftsrabatt må dine ansatte være medlemmer i Nordic Choice Club. Medlemskapet er personlig, og hver ansatt kan enkelt melde seg inn selv. Det er selvfølgelig gratis, og man får en rekke fordeler som kan brukes både som overnattingsgjest og når man passerer i forbifarten. Book opphold via vår hjemmeside eller app, og hold oversikten over dine opphold og bookinger i appen. Les mer og last ned appen her.

 

Bli medlem i Nordic Choice Club

 

 
Spørsmål? Vi har svaret!

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss om du har spørsmål om bedriftsavtaler. Send oss en e-post på agreement@choice.no - vi snakkes!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.