Tekniske problemer

Vi har tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å logge inn. Du kan fortsatt booke rom uten å være innlogget. Som medlem kan du selvfølgelig etterregistrere dine bonuspoeng så fort problemet er løst. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bedriftsavtale

Har du et enkeltmannsfortak eller en bedrift med mange tusen ansatte? Våre bedriftsavtaler passer for alle. Her kan du lese om noen av fordelene med en bedriftsavtale hos Nordic Choice Hotels.

Interesseskjema bedriftsavtale

Fyll ut et interesseskjema, så kontakter vi deg med et forslag til en avtale for akkurat din bedrift.

 

Send inn interesseskjema >>

 

4 fordeler med bedriftsavtale hos Nordic Choice Hotels

Vi er nesten over alt – vi har over 200 hotell i storbyer og tettsteder, og finnes på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. Dette betyr at vi vanligvis er å finne på den destinasjonen dere ønsker overnatting.

Gunstige priser – med en bedriftsavtale får du rabatt på alle overnattinger hos oss.

Lettvinte løsninger – ved å koble rabatten til de ansattes medlemskontoer eller webprofiler, kan de ansatte enkelt booke hotellrommet til rabatterte priser helt selv.

Vi bryr oss om samfunnet – for oss er det en selvfølge å bidra til et bærekraftig samfunn. Vi vil verne miljøet ved å kaste mindre restavfall, bruke mindre energi, redusere vannforbruket og minimere bruken av kjemikalier. Vi skal redusere vårt økologiske fotavtrykk og gå foran som et eksempel på hvordan man kan drive hotell og ta hensyn til miljøet. Vi kaller vårt arbeid med samfunnsansvar for WeCare. Med en bedriftsavtale hos oss er dere med på laget, og ikke minst med på å skape en bedre verden sammen. Les mer om Nordic Choice Hotels sitt arbeid med samfunnsansvar.

Book hotell raskt og enkelt 

For å bestille reiser til avtalepris, må dine ansatte bli medlemmer i vår kundeklubb Nordic Choice Club for å kunne logge inn. Medlemskapet i Nordic Choice Club er gratis og gir en rekke fordeler, som inntjening av bonuspoeng og rabatt hos våre partnere.

Bli medlem i Nordic Choice Club

Nordic Choice Hotels app

Som medlem kundklubben vår eller med en webbprofil booker du enkelt hotellovernattinger til avtalepris i vår app. I appen har du også oversikt over alle fremtidige bookinger, tilgang til Min side med all informasjon rundt ditt medlemskap og mange andre funksjoner. Les mer og last ned appen her.

Spørsmål? Vi har svaret!

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss om du har generelle spørsmål om bedriftsavtaler, send oss en e-post på agreement@choice.no.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.