Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bedriftsavtale

Flere og flere bedrifter oppdager fordelene med en bedriftsavtale hos Nordic Choice Hotels. Her kan du lese mer om noen av fordelene.

Interesseskjema bedriftsavtale

Fyll ut et interesseskjema, så kontakter vi deg med et forslag til en avtale for akkurat din bedrift.

Til interesseskjema

Hva passer for deg og din bedrift?
Ingen utfordring er for stor for oss! Vi tilbyr skreddersydde bedriftsavtaler tilpasset akkurat deg og din bedrifts behov:

 

 

 Dekningen – vi finnes på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum, og har over 180 hoteller. Dette innebærer at vi vanligvis er å finne på den destinasjonen dere ønsker.

Kostnaden – med en bedriftsavtale får du rabatt på alle overnattinger hos oss.

Enkelheten – ved å koble rabatten til de ansattes medlemskontoer eller webprofiler, kan de ansatte enkelt booke hotellrommet selv til rabatterte priser.

Samfunnsansvaret – for oss er det en selvfølge å bidra til et bærekraftig samfunn. For hver gjests overnatting hos oss beskytter vi regnskogen, og i miljø- og samfunnsspørsmål samarbeider vi med en mengde lokale og globale hjelpeorganisasjoner. Med en bedriftsavtale hos oss skaper vi en bedre verden sammen.

Book smidig og enkelt

For å bestille reiser til avtalepris, må dine ansatte bli medlemmer i vår kundeklubb Nordic Choice Club, eller registrere en enkel webprofil for å kunne logge inn. Medlemskapet i Nordic Choice Club er gratis og gir en rekke fordeler, som inntjening av bonuspoeng og rabatt hos våre partnere. Om medarbeidere ikke vil bli medlem, eller om bedrifter ikke tillater at bonuspoeng fra tjenestereiser tilfaller medarbeidernes privatkonto, kan dere i stedet registrere en webprofil, slik at medarbeideren fortsatt kan bestille sine reiser selv. Det er selvsagt kostnadsfritt å registrere webprofilen.

BLI MEDLEM I NORDIC CHOICE CLUB

LAG WEBPROFIL

Hotellsjekker

Våre hotellsjekker er en god måte å holde orden på reisebudsjettene på. De er også populære gaver til forretningsforbindelser og venner. Selvsagt kan du kjøpe hotellsjekker selv om du ikke har en bedriftsavtale hos oss.

LES MER OM HOTELLSJEKKER >>

 

 

2.271.168.780 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK