Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Om Nordic Choice Hotels

Bedriftsavtale

Fler og fler bedrifter oppdager fordelen med å ha en bedriftsavtale med Nordic Choice Hotels. Her kan du lese om noen av fordelene.

Meld din interesse for bedriftsavtale

Send oss en forespørsel om avtale, så kontakter vi deg med et forslag på en avtale for nettopp din bedrift.

Til kontaktskjema

Hvorfor bedriftsavtale?

Fire punkter som våre kunder ofte oppgir som gode grunner til å ha bedriftsavtale hos oss:

Rekkevidden – vi finnes på over 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum, og har over 170 hotell. Det betyr at vi ofte er å finne på nettopp deres ønskede destinasjon.

Kostnaden – med en bedriftsavtale hos oss har du rabatt på alle opphold hos oss.

Enkelt – gjennom å koble rabatten til deres ansattes medlemskonto eller webprofil kan de selv booke opphold til rabattert pris.

Samfunnsansvaret – for oss er det en selvfølge å bidra til et bedre samfunn. For hver natt en gjest bor hos oss bidrar vi til å redde regnskogen, og vi samarbeider med lokale og globale hjelpeorganisasjoner i miljø- og samfunnsspørsmål. Med en bedriftsavtale hos oss skaper vi en bedre verden sammen.

Mer for bedriften hos Nordic Choice Hotels

Webprofil
For å booke opphold til avtalepris trenger dine ansatte enten et medlemskap i vår kundeklubb Nordic Choice Club, eller en webprofil de kan logge seg inn med. Medlemskap i Nordic Choice Club er gratis, og gir en rekke fordeler når du bor hos oss. Om den ansatte ikke vil bli medlem, eller om foretaget ikke ønsker at bonuspoeng for tjenestereise skal gå til den ansattes private konto, kan en webprofil registreres for at den ansatte fortsatt skal kunne booke opphold selv. Webprofil er også gratis å opprette.

Bli medlem i Nordic Choice Club

Opprett webprofil

Hotellsjekker
Med våre hotellsjekker er det lett å holde oversikt over reisebudsjettet. Det er også populære gaver til forretningsforbindelser og venner. Det går selvfølgelig an å kjøpe hotellsjekker selvom dere ikke har en bedriftsavtale med oss.

Les mer om hotellsjekker

 

2.240.167.025 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK