Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Bedriftsavtale

Har du et enkeltmannsfortak eller en bedrift med mange tusen ansatte? Våre bedriftsavtaler passer for alle. Fyll ut et interesseskjema, så kontakter vi deg med et forslag til en avtale for akkurat din bedrift.

 

SEND INN INTERESSESKJEMA >>

 

Oppdag fordelene med bedrifsavtale hos Nordic Choice Hotels

Dekningen – vi finnes på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum, og har over 180 hoteller. Dette innebærer at vi vanligvis er å finne på den destinasjonen dere ønsker.

Kostnaden – med en bedriftsavtale får du rabatt på alle overnattinger hos oss.

Enkelheten – ved å koble rabatten til de ansattes medlemskontoer eller webprofiler, kan de ansatte enkelt booke hotellrommet selv til rabatterte priser.

Samfunnsansvaret – for oss er det en selvfølge å bidra til et bærekraftig samfunn. For hver gjests overnatting hos oss beskytter vi regnskogen, og i miljø- og samfunnsspørsmål samarbeider vi med en mengde lokale og globale hjelpeorganisasjoner. Med en bedriftsavtale hos oss skaper vi en bedre verden sammen

Book smidig og enkelt

For å bestille reiser til avtalepris, må dine ansatte bli medlemmer i vår kundeklubb Nordic Choice Club, eller registrere en enkel webprofil for å kunne logge inn. Medlemskapet i Nordic Choice Club er gratis og gir en rekke fordeler, som inntjening av bonuspoeng og rabatt hos våre partnere. Om medarbeidere ikke vil bli medlem, eller om bedrifter ikke tillater at bonuspoeng fra tjenestereiser tilfaller medarbeidernes privatkonto, kan dere i stedet registrere en webprofil, slik at medarbeideren fortsatt kan bestille sine reiser selv. Det er selvsagt kostnadsfritt å registrere webprofilen.

 

Hva passer for deg og din bedrift? 
Ingen utfordring er for stor for oss! Vi tilbyr skreddersydde bedriftsavtaler tilpasset akkurat deg og din bedrifts behov:

 

 

Hotellsjekker

Våre hotellsjekker er en god måte å holde orden på reisebudsjettene på. De er også populære gaver til forretningsforbindelser og venner. Selvsagt kan du kjøpe hotellsjekker selv om du ikke har en bedriftsavtale hos oss.

LES MER OM HOTELLSJEKKER >>

 

 

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.