Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Book hotellovernatting hos oss med din Trumf-bonus

Nordic Choice Club har inngått samarbeid med Trumf! Hver gang du handler dagligvarer eller drivstoff med Trumf, sparer du bonus som du kan overføre og benytte på hotellovernatting.

 
Kjøp dagligvarer eller drivstoff og tjen bonuspoeng i Nordic Choice Club

Som Nordic Choice Club-medlem kan du få 15 bonuspoeng for hver krone du har i Trumf-bonus. Tilbudet gjelder alle, uansett medlemsnivå. For å å veksle poeng må du være både Trumf-medlem og Nordic Choice Club-medlem.

Det er enkelt: 1 krone Trumf-bonus = 15 Nordic Choice Club-poeng.

Slik overfører du poeng

Logg deg på trumf.no og klikk på "Bruk bonus". Velg ønsket overføringsbeløp og verifiser øverføringen med mobilnummeret som er knyttet til Nordic Choice Club-medlemskapet ditt. Poengene blir umiddelbart tilgjengelig på Min side etter overføringen. Det er ikke mulig å føre Nordic Choice Club-bonuspoeng tilbake til Trumf-bonus.

Logg deg inn her

Du kan tjene Trumf-bonus hos en rekke partnere

Trumf samarbeider med flere kjente partnere som du kanskje allerede handler hos? Sørg for at du tjener på dine kjøp! Nedenfor ser du noen av butikkene der du kan tjene Trumf-bonus, som du senere kan overføre til hotellnetter.

Les mer om Trumf-bonus her

2.564.376.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.