Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Støtt UNICEF

Takk for at du bidrar! Du kan gi bort dine bonuspoeng til UNICEF

Gi bort bonuspoeng

Slik donerer du bonuspoengene dine

Det er opp til deg hvor mange bonuspoeng du ønsker å gi, men bidragene må gis i hele 10.000 poeng. 10.000 bonuspoeng tilsvarer en verdi på 300 kroner. Doner bonuspoengene dine her.

UNICEF - Sweet Dreams

Nordic Choice Hotels har siden 2008 vært en viktig støttespiller for UNICEFs arbeid for å bedre levevilkårene til barn. Hver dag har vi jobbet aktivt for at så mange barn som mulig skal få sove trygt om natta. Dette kaller vi Sweet dreams!

Sammen med våre gjester skal vi bidra til at barn i Kambodja som er utsatt for menneskehandel skal få en natt i trygghet. Vi gir gjennom dette prosjektet barna en seng å sove i, omsorg og muligheten til å gå på skolen. Menneskehandel er i dag verdens nest største kriminelle virksomhet og påvirker hvert år mer enn 1,2 millioner barn rundt om i verden. Gjennom UNICEFs ulike aktiviteter bidrar vi sammen som en viktig økonomisk støtte, så flere barn kan få hjelp. Dette kan våre gjester bidra til, bare ved å komme og bo hos oss! Your SWEET DREAMS  - Makes children dream sweet. 

2.564.378.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.