Tekniske problemer

Du kan for øyeblikket ikke booke bonusnetter. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Book en bonusnatt

Bonusnetter starter på 7 500 bonuspoeng. Hvert hotell har egen fast bonuspris hver dag, hele uken, hele året. Her kan du se hvilken poengsum som gjelder for ditt favoritthotell og hvordan du går frem for å bestille.


Hva er en bonusnatt?

En bonusnatt er en hotellnatt du som Nordic Choice Club-medlem har mulighet til å booke og betale med bonuspoeng. Overnattingen gjelder alltid hotellets Standard dobbeltrom, for to personer, inklusive frokost (om ikke annet er oppgitt). For å booke en bonusnatt og benytte deg av dine bonuspoeng må du ha oppnådd minst 7 500 bonuspoeng.

Slik booker du bonusnatt

Du booker bonusnatt ved å logge inn på Min side. Du kan også booke bonusnatt via Nordic Choice Hotels Kundeservice på telefon +47 22 33 42 00 eller via e-post til choiceclub@choice.no.

Vil du booke en bonusnatt på Yasuragi? Det gjør du direkte hos hotellet via telefon eller e-post.

Hvordan fungerer det?

Vi vil kunne tilby deg som Nordic Choice Club-medlem et gunstig medlemsskap med mulighet til å bytte inn dine opptjente bonuspoeng på sånt som du liker. Derfor er et begrenset antall bonusrom satt av på alle våre hotell, hver dag. Ettersom våre mest populære destinasjoner og byhotell raskt blir fullbooket, anbefaler vi at du booker bonusnatten din i god tid før ønsket ankomstdato. Da er det større sjanse for at du får rom på akkurat det hotellet du ønsker å bo på.

Hvor mange bonuspoeng koster en hotellnatt?

Antall bonuspoeng du betaler bonusnatten med varierer, avhengig hvilket hotell du vil bo på. Har du klart å oppnå 7 500 bonuspoeng? Gratulerer, da holder det til en hotellnatt på mange av våre kjedehotell. Har du oppnådd enda flere poeng? Sørg for å besøke noen av våre luksuriøse spaperler, eller hvorfor ikke våre populære byhotell? Nedenfor kan du se hvilke hotellkjeder du kan bo på med dine opptjente bonuspoeng, og hvilken priskategori disse ligger i. Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Bonusnatt i Europa

Når du har oppnådd 10 000 bonuspoeng har du også nok til å booke en bonusnatt på utvalgte Choice Hotels i Europa. Se mulighetene i Europa her.

2.564.374.001 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.