Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

THE THIEF Oslo ,  Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, et hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 114 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen. Vi er et kontantfritt hotell.

THE THIEF 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På takterrassen av THE THIEF er vi stolte av å ha noe vi ser på som Oslos beste takbar. Der oppe har man en utrolig utsikt, hvor man kan se utover Oslofjorden og innover selve Oslo.

God plass på taket

Det romslige takarealet gjør at det er god plass å boltre seg. Små og store sittegrupper gir en unik og behagelig atmosfære, kun for deg eller dere, gode venner samlet, ved representasjon eller den store anledningen.

Den perfekte drinken

De unike bordene i sittegruppene er spesialdesignet for å kunne plassere en flaske musserende vin i is på. Så om dere har hatt en lengre dag på THE THIEFs unike konferanselokaler, og trenger avklimatisering og debrief i frisk luft, eller om du bare vil nyte en perfekt blandet drink mens du nyter utsikten som ingen andre kan toppe. Så er THIEF ROOF plassen for deg.

Åpningstider

Thief Roof 

Mandag - fredag: 15.00 - 22.30
Lørdag - søndag: 12.00 - 22.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.