Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet finner du i den moderne og lett tilgjengelige bydelen Hasle i Oslo. Hotellet har 211 rom, restaurant Bistro X, bar med uteservering, treningssenter på 1600 kvm og stor konferansekapasitet.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Om du er hos oss for jobbreise, på konferanser eller om du reiser med de du er glad i, er det hyggelig å spise et måltid på hotellet eller slappe av med en sval drink i baren!

Bistro X

Vår Bistro er en avslappet og uhøytidlig resturant med røtter fra det franske kjøkkenet, her kan du nyte mange gode retter, til gode priser. Etter et bedre måltid her, er det deilig å kunne trekke seg til Bar X for et slag shuffleboard.

Bar X

Vårt barkart bygger seg på Akvavitens historie i nabolaget med spennende og friske smaker. Kom innom for å nyt et lite glass med gode venner og kollegaer, samtdig som du får servert små retter. Baren tilbyr spennende drinker, god stemning og en herlig uteservering

Kontakt oss

Bankett, selskaper eller sammenkomster?

Når du skal arrangere større selskaper eller middager, har vi lokalene for deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss på booking.haslelinie@choice.no, sammen kan vi finne den beste løsningen for deg å komme med et godt tilbud.

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00
Early Bird frokost serveres hver dag fra 05:00

Bistro X

Mandag - lørdag: 17:00 - 21:30
Søndag: Stengt

Bar X

Mandag - lørdag: 16:00 - 23:30
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.