Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Christiania Teater Oslo ,  Norge

Hotel Christiania Teater

Oslo,  Norge

Unike Hotel Christiania Teater ligger midt i hjertet av Oslo, rett mellom Nationaltheatret og Stortinget. Et moderne botiquehotell med sjel i veggene. Vi er et kontantfritt hotell.

Hotel Christiania Teater 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
"Hvor mange viner hadde dere, sa du?"

I Teatros vinbar spesialiserer de seg på å kunne tilby gjestene et eksepsjonelt stort antall viner. Med over 50 viner på glass, og et flaskeutvalg på ca 1 400 nøye utvalgte vinflasker.

Eat to the beat- start helgen på best mulig måte

Hver fredag arrangeres det Afterwork, som gir deg den best mulige starten på helgen. Siden det er fredag, stiller Teatro med eksjepsjonelt gode priser på pizzaen. Og når vi sier eksepsjonelt, så mener vi det.  

Teatros Vinbar kan bookes til private arrangementer så sjekk gjerne med post@restaurantteatro.no når dere planlegger besøket deres.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.