Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Christiania Teater Oslo ,  Norge

Hotel Christiania Teater

Oslo,  Norge

Unike Hotel Christiania Teater ligger midt i hjertet av Oslo, rett mellom Nationaltheatret og Stortinget. Et moderne botiquehotell med sjel i veggene. Vi er et kontantfritt hotell.

Hotel Christiania Teater 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Hotel Christiania Teater
Frokosten er hinsides god

Frokosten baserer seg på et knippe utvalgte råvarer av ypperlig kvalitet. Her er det ikke snakk om vanlig hotellfrokost. Vi har gått for kvalitet foran kvantitet, men fortvil ikke, vi garanterer metthet. Og vel så det. Vi kan lokke med himmelsk god french press-kaffe, hjemmebakt brød, ferske oster, nyskåret skinke og helt ferskpresset appelsinjuice. 

Pizza er ikke pizza

Hotellets restaurant baserer seg på pizza, men dette er ikke snakk om hverdagspizza. Her er det gourmetpizza som gjelder. Hvordan høres en pizza med fenikkelsalami og syltet sopp ut? Eller skinke, valnøtt og honeymustard? Om man ikke er pizzasugen, så leverer salatene våre også.

Gelato

Som en perfekt avrunding på et italiensk måltid kan vi friste med den deiligste italienske isen. Hva med smaker som salt karamell, kaffe og marsipan eller lakris og bringebær? 

Lokalet

Det smakfullt dekorerte lokalet har en nydelig utsikt ut mot spikersuppa. Kjøkkensjef er Ole Jonny Eikefjord som også står bak restaurantene Eik og Eik Annen etage.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.550.355.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.