Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Christiania Teater Oslo ,  Norge

Hotel Christiania Teater

Oslo,  Norge

Unike Hotel Christiania Teater ligger midt i hjertet av Oslo, rett mellom Nationaltheatret og Stortinget. Et moderne botiquehotell med sjel i veggene. Vi er et kontantfritt hotell.

Hotel Christiania Teater 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Pizza er ikke pizza

Hotellets restaurant, Restaurant Teatro sitt konsept baserer seg på pizza, men dette er ikke snakk om hverdagspizza. Her er det gourmetpizza som gjeld er. Hvordan høres en pizza med fenikkelsalami og syltet sopp ut? Eller skinke, valnøtt og honeymustard? Ikke gå glipp av pizzaen som flere ganger har blitt kåret til Norges beste!

Gelato

Som en perfekt avrunding på et italiensk måltid kan vi friste med den deiligste italienske isen. Hva med smaker som salt karamell, kaffe og marsipan eller lakris og bringebær? 

Lokalet

Det smakfullt dekorerte lokalet har en nydelig utsikt ut mot spikersuppa. Kjøkkensjef er Ole Jonny Eikefjord som også står bak restaurantene Eik og Eik Annen etage.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.