Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter fra Gardermoen. Med passion for service og fleksible møtelokaler er ditt arrangement i trygge hender her.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilbyr mat- og drikkeopplevelser for enhver anledning. Vi kan servere opptil 4500 middagsgjester. I hotellets restaurant serverer vi deg frokost, lunsj og middag. Baren er et fint sted for kaffekoppen mellom møtene eller drinken med gode kolleger før kveldens bankett.

Restaurant

Restauranten rommer opptil 420 gjester fordelt på hovedsalen og en stue. Maten vi serverer er laget av sunne råvarer, satt sammen for å gi deg en fantastisk smaksopplevelse. Økologiske alternativer er tilgjengelig, hos oss skal du har muligheten til å velge. 

À la Carte

Velkommen til vår à la carte restaurant! På menyen er det smakfulle klassikere og forfriskende drikke. Det er åpent fra mandag - søndag fra kl 17.30 - 22.30.

Frokost

Vi er stolte over å kunne tilby en av Norges desidert beste frokostbuffeter. Vi er gjentatte ganger premiert i den landsomfattende konkurransen Twinings Best Breakfast, og har et godt utvalg av økologiske produkter. Vi åpner vår restaurant 05.00 for de som skal reise tidig. Perfekt for morgenfugler som har en tidlig avgang fra Oslo Airport.

Middag

En romantisk middag for to eller en storslått bankett med 1000 av dine kolleger. Hos oss er det plass til begge deler. Vi hjelper deg med planlegging og tilrettelegging enten det er snakk om konferansemiddag, festmiddag, bryllup eller konfirmasjon. Gled deg til en deilig smaksopplevelse.

Baren

I baren kan du samle kolleger til en kaffepause mellom møtene eller ta en drink før middagen. Våre erfarne bartendere kan tilby deg alt du måtte ønske, fra øl og vin til drinker og cocktails, aperitif- og avecservering, samt snacks. Velkommen!

Palmeoljefri mat

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et palmeoljefritt hotell, hvilket betyr at vi ikke benytter produkter som inneholder palmeolje. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene som finnes, og produksjonen fører til avskoging av regnskog, hvilket igjen forstyrrer klima og dyreverden. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som tar fullstendig avstand til palmeolje i råvarer.

Bordbestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på +47 63 94 94 94 eller via cl.oslo.airport@choice.no

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag  - søndag: 06.30 - 10.30

Early Bird frokost serveres i restauranten hver dag fra kl: 05:00.

A la carte

Mandag - søndag: 17:30 - 22:30

Baren

Mandag - lørdag: 17.00 - 01.00
Søndag: 17.00 - 23.00 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.