Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sense

Spa og gym

Åpningstider

Alle dager: 10.00 - 21.00

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Book behandling

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking
på +46 920 450 450 eller via spa.cl.sense@choice.se.

Opplev Clarion Hotel Sense velgjørende dagspa med alle sansene. En plass for avkobling og sinnsro.

Med inspirasjon av årstidene

Årets fire årstider kan du både se og kjenne når du besøker oss, belysning, dufter og behandling følger sesongene. Den vidunderlige opplevelsesdusjen tar deg gjennom hele året, og i vårt badstualternativ kan du kjenne at årstidene veksler. Varmbassenget representer en varm sommernatt og du kan skrubbe bort dagens stress med flere sesonganpassede produkter.

Lokalprodusert

Vi er et hotell i tiden. Vi tror på lokalproduserte produkter, og gjør alt vi kan for å ta vare på råvarene som finnes tilgjengelig i våre trakter, derfor jobber vi med det økologiske merket C/O GERD som produserer sine naturprodukter i Jokkmokk.

Rensing

Å slappe av, og skylle bort ukens stres, er en viktig prosedyre i de japanske spakulturen. I vårt renselsesrom innleder du ditt besøk hos oss med en stunds meditativ rensing der du i stillhet skrubber deg ren med vår økologiske kroppskrubb.

Dagspa med litt ekstra

Du kan kombinere spabesøket med en matbit fra Kitchen & Table. Kontakt oss, så setter vi opp et forslag.

Privat relax

Vi har også en unik mulighet å tilby dere som vil besøke oss i grupper en herlig opplevelse med behandlinger, badstubad. Med utsikt fra åttende etasje får dere en privat spaopplevelse, avslkilt fra andre gjester.

Gym

Rett ved spaet finnes et treningsrom der mosjon kombineres med fantastisk utsikt over Luleå.

2.180.162.605 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK