Gå til innhold
Nytt og smart

Det lønner seg å bo på hotell – spesielt med Nordic Choice Club Mastercard

Behagelige senger, deilig frokost, velutstyrte treningsrom og spa-avdelinger – det er deilig å bo på hotell. Enda deiligere er det at man kan tjene på å gjøre det. Tjen bonuspoeng når du booker hotell, spiser på restaurant eller kjøper is. Faktisk kan du tjene bonuspoeng på alle kjøp du gjør, og de poengene kan du i neste runde bruke på nye hotellovernattinger – og mye annet.  Det eneste du trenger å gjøre, er å bruke Nordic Choice Club Mastercard når du handler.

Frokost på Clarion Hotel Stavanger

Frokost med utsikt er bare en av mange ting som kan gi deg bonuspoeng.

Fra poeng til opplevelser – Nordic Choice Club Mastercard lønner seg

Nordic Choice Club Mastercard er et bonus- og kredittkort som gir deg både økonomisk frihet i hverdagen og fordeler. Det er enkelt, trygt og smidig å få seg et Nordic Choice Club Mastercard. I tillegg byr vi på årsavgiften i 2018 for alle nye kortkunder! Bestiller du og bruker kortet innen 30 dager etter mottakelse av kort får du 10 000 bonuspoeng i velkomstgave, uansett beløp. Det betyr at du faktisk kan kjøpe så lite som en tyggispakke og få 10 000 bonuspoeng.

Bonuspoeng er dine opptjente poeng som ligger registrert på deg hos Nordic Choice Club. Med disse kan du bo en bonusnatt på våre hotell, du kan bruke de på reiser og andre bra saker, eller du kan gi de bort i gave – det er helt opp til deg. Er du allerede medlem i Nordic Choice Club, er det bare til å begynne den enkle inntjeningen av bonuspoeng, hvis ikke – er det bare å bli medlem! En fordel med å ha Nordic Choice Club Mastercard er at du automatisk blir oppgradert til SILVER-medlemskap. Veien til høyere medlemsnivå med enda flere fordeler blir mye kortere. To fluer i en smekk?

Tjen bonuspoeng mens du spiser frokost, lunsj og middag

Hva er et hotellopphold uten deilige og mettende måltider? Flere av hotellene i Nordic Choice Hotels har gode restauranter som i seg selv er verdt et besøk. Om du bor på et av hotellene med restaurant, lønner det seg å velge nettopp denne når kveldens middag skal nytes. Når du bor på flere av våre Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller frittstående hotell i Norge og Danmark tjener du ett bonuspoeng per krone for maten du kjøper i hotellrestaurantene. Sett regningen på rommet og betal ved utsjekk, så registreres poengene dine. I Comfort Hotel® sin Barception kan du kjøpe enkle retter, snacks, kaffe og annet godt. Du går aldri sulten på hotell, og i tillegg får du igjen for det. For hver 100 kroner du bruker på et av våre hotell, får du 30 bonuspoeng som du igjen kan bruke på nye hotellovernattinger, eller på tilbud hos våre partnere.

Nordic Choice Club Mastercard – kortet for deg som vil ha fordeler

Oppsummert lønner det seg å bo på hotell – i hvert fall når du betaler med Nordic Choice Club Mastercard. Du får poeng for alt du handler! Enda nærmere bestemt:

  • 30 bonuspoeng per 100 kroner du bruker hos Nordic Choice Hotels (over alt på hotellene, i restauranten o.l.)
  • 20 bonuspoeng per 100 kr du bruker utenlands (beregnet i NOK) 
  • 10 bonuspoeng per 100 kroner på øvrige kjøp
  • 20 ekstrapoeng når du booker på choice.no

– og mye mer! Sjekk ut alle fordelene du får med Nordic Choice Club Mastercard.

Book hotell til laveste pris og få med gunstig reiseforsikring 

Skal du reise på besøk til slektninger, på weekendtur eller på ferie? Betaler du med Nordic Choice Club Mastercard tjener du ikke bare poeng – du får automatisk med en gunstig reiseforsikring når du betaler minst 50 % av reisens kostnader med kortet. Den omfatter også en reiseulykke- og avbestillingsforsikring. Det betyr du kan få erstatning dersom flyet er forsinket, om bagasjen har kommet på avveie – eller ved akutt sykdom. Det enkleste og smarteste er alltid å booke på choice.no eller i appen vår, uansett medlemskap eller ei. Prisen du finner her vil alltid være best, ettersom vi garanterer laveste pris på alle våre hotell. Når du booker i våre kanaler får du også klubbprisen vår, som gir 5 % rabatt på ordinær rompris. Betaler du med ditt Nordic Choice Club Mastercard via nettsiden eller appen vår, får du i tillegg 20 bonuspoeng!

Nordic Choice Club Mastercard er kortet for deg som vil ha fordeler som lønner seg! Les mer og søk om ditt kort i dag!

Effektiv rente ved kreditt på 15 000 kroner / 12 mnd fra 27,78 % til 32,98 % (32,98 % ved årsavgift 595,-). Totalpris fra kr 16 984 til 17 284.


Les mer om Nordic Choice Club

Fra poeng til opplevelser – Nordic Choice Club lønner seg

Fordelene med SILVER-medlemskap

Fordelene med GOLD-medlemskap

Fordelene med PLATINUM-medlemskap