PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Nære hjertet

Petter A. Stordalen er Årets forbilde

På grunn av en inkluderende personalpolitikk og stort samfunnsengasjement har Petter A. Stordalen blitt tildelt en viktig mangfoldspris. "Vi vet at mangfold gjør oss til et bedre selskap, og takket være det, har vi i dag bransjens beste kultur", sier gründeren av Nordic Choice Hotels.

Petter A Stordalen
Petter A. Stordalen

Hurra!

I 2017 ble han kåret til Norges mest innovative leder, og nå fortsetter prisdrysset for vår egen stolthet Petter A. Stordalen.

Diversity Index Award er en svensk ideell organisasjon som aktivt jobber med å sette fokus på mangfold og samfunnsansvar, og i den forbindelse hyller de personer som har utmerket seg innen mangfold og sosialt ansvar. I år ble Stordalen tildelt prisen i kategorien “Årets forbilde”.

"Prisen går til en person med stort samfunnsengasjement og en åpen personalpolitikk som innebærer at hans bedrift ser hvert eneste menneskes verdi og muligheter, noe som blant annet har ført til at de har tatt imot 800 nyankomne landsmenn som praktikanter", står det i juryens begrunnelse.

Petter A. Stordalen.

Mangfold er viktig for Petter og for selskapet:

– På to år har Nordic Choice Hotels økt antall nasjonaliteter fra 115 til 170. 170 nasjonaliteter, tenk på det! Det finnes bare 195 selvstendige stater i hele verden, sier Petter i videoen.

– Så uansett hvilket land våre gjester kommer fra, så er sjansen stor, nesten 100%, at de kan snakke sitt eget språk hos oss. Kanskje det er derfor både antallet fornøyde gjester og antallet fornøyde medarbeidere fortsetter og øke, sier Stordalen.


Slik jobber Nordic Choice Hotels med mangfold

Er du nysgjerrig på hvordan vi jobber med mangfold og kultur? Se her.

Nordic Choice Hotels er en av hovedsponsorene til Pride i Norden. Les mer om feiringene og hva som skjer på våre hotell her.

Vil du jobbe med oss? Se ledige stillinger her.

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.