Nære hjertet

Nordic Choice Hotels elsker kvinner!

Verden kryr av drevne og fantastiske kvinner. Ikke minst her hos oss på Nordic Choice Hotels. Vi er utrolig stolte over bedriftskulturen vår, over alle de dyktige kvinnene som jobber hos oss, og som gjør sitt aller beste for å skape gode opplevelser for våre gjester hver eneste dag.

Female employees at Comfort Hotel

Noen av våre flinke medarbeidere fra Comfort Hotel© Grand Central. Her består ledergruppen på 3 personer kun av kvinner!

Majoriteten av våre 16 500 ansatte er faktisk ikke menn. Vi kan stolt si at 62 % av alle ansatte i Nordic Choice Hotels er kvinner. Alt fra kokker til resepsjonister, servitører, event-koordinatorer og husøkonomer. Og visste du at hele 63 % av alle avdelingslederne våre er kvinner? Og 53 % av hotelldirektørene våre også er det?

For bare noen få dager siden ble Nordic Choice Hotels kåret til en av de 10 beste bedriftene i Norge når det kommer til likestilling under årets SHE Conference i Oslo. SHE-indeksen viser hvor gode norske bedrifter er på kjønnsbalanse og spesielt i de øverste ledernivåene.

woman-frontdesk-nordic-choice-hotels-1.jpg Vi trenger alltid flere kvinner på laget! Se våre ledige stillinger her.

Hva betyr den internasjonale kvinnedagen for Quality Hotel™?

I Quality Hotel er 63% av alle ansatte kvinner. De har har tatt en prat med noen av dem, og blant annet spurt om hvordan det er å være kvinnelig leder i 2019, og hva den internasjonale dagen betyr for dem. Se den motiverende videoen nedenfor!

Comfort Hotel© loves Power Ladies

Comfort Hotel© har i dag et spennende samarbeid med podcasten Power Ladies. Yrja Oftedahl har tatt en prat med noen av kvinnene bak suksessen til Comfort Hotel. Se livestreamen fra dagens podcastinnspilling fra Comfort Hotel Kista her! Og i samme sleng kan du Sjekke ut Yrjas podcast.


Les mer

Les om 8 inspirerende ledere i Nordic Choice Hotels

Hatten av for alle kvinner! Les om 8 power-kvinner vi beundrer!

Les mer om hvordan vi jobber med WeCare - mangfold og bærekraft i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels fortsetter med å forsvare tittelen som en av Sveriges beste arbeidsplasser. Les hvorfor vi er en av de beste arbeidsplassene i bransjen.