Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Jobb hos oss

Management trainee

Nordic Choice Hotels har stadig behov for nye ledere og vi leter alltid etter unge og dynamiske leder emner fylt av energi, mot og begeistring. 

Vi er sikre på at vi kan finne flere av våre framtidige ledere internt, for vi vet at vi har mange dyktige og ambisiøse hotellmennesker i Nordic Choice.

Nordic Choice sitt Management Trainee-program har vært en suksess i flere år. Vi har en rekke gode ledere med bakgrunn fra trainee programmet.

Kunne du tenke deg en framtid som leder for et av våre mange spennende hoteller?

Vi starter ny søknadsprosess nå i juni! Programmet starter i januar 2016 og innebærer et års intensiv opplæring ved flere av kjedens hoteller i Skandinavia. Du vil bli lært opp på avdelingsleder-/ bedriftsledernivå, og det forventes stor arbeidsinnsats og fleksibilitet i løpet av trainee perioden.

Vi håper at vi ser din søknad til sommeren hvis du er ambisiøs og positiv, og har minimum to års høyskoleutdannelse. I tillegg har du jobbet minst to år i Nordic Choice Hotels på avdelingsledernivå.

Hvis du ikke oppfyller disse kravene, men har lyst å fortelle oss hvorfor akkurat DU er den riktige kandidaten til å bli tatt opp i årets Management Trainee-program så er du også velkommen med din søknad!

Følg med på våre karrieresider! Her finner du også alle ledige stillinger på våre over 170 hoteller i Skandinavia.

For generell informasjon om Management Trainee programmet, kontakt Helen Sturesson på tlf. +47-98 41 14 27 eller pr. e-post: helen.sturesson@choice.no.

2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK