Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Generelle vilkår for digitale gavekort

1 GENERELT

1.1 Disse vilkårene gjelder mellom deg og Nordic Choice Commercial Services AB, org.nr 556106-6050 , ("Nordic Choice Hotels") ved kjøp av digitale gavekort på www.nordicchoicehotels.no ("Nettsiden").

1.2 Ved å kjøpe et gavekort på Nettsiden godkjenner du disse vilkårene.

2 BETALING

2.1 Betaling av gavekort gjøres ved å bruke en av de betalingsmetodene som presenteres på Nettsiden. Ved betaling av gavekort er det betalingsvilkårene på Nettsiden som gjelder, med mindre noe annet framgår av disse vilkårene.

2.2 Det minste beløpet et gavekort kan lades med er 100 NOK og det største beløpet et gavekort kan lades med er 250 000 NOK.

2.3 Når kjøpet av et gavekort er gjennomført, sendes gavekortet til e-postadressen du oppga i forbindelse med kjøpet.

3 GYLDIGHETSTID

3.1 Gavekort er gyldige i 12 måneder fra den datoen gavekortet ble kjøpt. Når gyldighetstiden er utløpt kan ikke gavekortet brukes lenger. Det er ikke mulig å forlenge gavekortets gyldighetstid. 

3.2 Du kan kontakte kundeservice om du er usikker på hvor lenge det er igjen av gavekortets gyldighetstid.

4 BRUK

4.1 Gavekortet kan brukes som betalingsmiddel hos alle Nordic Choice Hotels' (eller andre selskap i samme konsern som Nordic Choice Hotels) hotell, restauranter og spaanlegg uansett land. Gavekort er ikke personlige og kan derfor brukes av en annen person enn personen som kjøpte gavekortet. 

4.2 Gavekort kan ikke brukes til å kjøpe andre gavekort.

4.3 Ved avbestilling eller lignende vil pengene bli tilbakebetalt til gavekortet som ble brukt ved bookingen eller kjøpet. Tilbakebetaling på grunn av avbestilling eller lignende påvirker ikke gavekortets opprinnelige gyldighetstid.

4.4 Gavekortet kan ikke byttes mot kontanter.

4.5 

5 PERSONOPPLYSNINGSBEHANDLING

5.1 Ved kjøp av gavekort vil vi behandle de personopplysningene vi trenger for å kunne oppfylle våre forpliktelser i henhold til disse vilkårene, og for at betaling med gavekort skal kunne gjennomføres. Ved kjøp av gavekort kommer vi til å behandle e-postadressen din, navnet ditt og noe betalingsinformasjon. Dersom mottaker av gavekortet er en tredjepart, behandler vi mottakerens personopplysninger på bakgrunn av vår berettigede interesse i å levere gavekortet.

5.2 Nordic Choice Hotels håndterer ditt kjøp av gavekort i samarbeid med GiftUp. Ved kjøp av gavekort vil personopplysningene dine overføres til GiftUp for å muliggjøre bruk av gavekortet i samsvar med disse vilkårene. 

5.3 For behandling av personopplysninger gjelder ellers det som framgår av våre generelle betingelser og personvernerklæring.

6 ANGRERETT

6.1 Om du er forbruker, gjelder 14 dagers angrerett ved kjøp av gavekort på nettsiden. Angrerett innebærer at du kan angre kjøpet av gavekortet uten å oppgi noen grunn. Ved godkjent bruk av angreretten, tilbakebetales kjøpet av gavekortet. Angreretten må benyttes innen 14 dager etter datoen da gavekortet ble kjøpt. 

6.2 Angretten omfatter ikke booking av hotell, restauranter eller spa som gjøres på Nettsiden. 

6.3 Ønsker du å benytte deg av angreretten, må du fylle ut et angreskjema og sende det til giftcard@choice.se innen 14 dager etter kjøpsdato. Deretter vil pengene bli tilbakebetalt til kortet det ble trukket fra.
Her finner du angreskjemaet.

7 ØVRIG

7.1 Gavekort som ved en feil har blitt slettet, kan ved visse tilfeller erstattes. Kontakt kundeservice dersom du vil utforske denne muligheten.

7.2 Nordic Choice Hotels er ikke ansvarlig for at opplysninger om gavekortet blir gjort kjent for uvedkommende eller for uautorisert bruk av gavekortet. Du forplikter deg til å varsle Nordic Choice Hotels med en gang dersom du mistenker uautorisert bruk av gavekortet. 

7.3 Ved konflikt mellom disse vilkårene og andre vilkår, skal disse vilkårene ha forrang når det gjelder kjøp og bruk av gavekort.

7.4 Merk at det for booking av hotell, restaurant eller spa gjelder separate vilkår.

7.5 Lov skal gjelde for disse vilkårene. Eventuelle tvister som følger av disse vilkårene skal avgjøres i svensk allmenn domstol med mindre tvingende regler for forbrukervern oppgir noe annet. 

8 KONTAKT

Om du har spørsmål om gavekort eller disse vilkårene kan du kontakte kundeservice

2.564.413.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.