Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotelpakke for hele familien

Ta med familien til Tusenfryd i sommer og nyt noen dager i Oslo

Kjøp hotellpakke med hotellrom og billetter til Tusenfryd

Gjør noe spennende med familien i sommer og besøk Tusenfryd når du er i Oslo. Vi gir deg gode priser på pakker med både hotellrom og Tusenfryd billetter.

Hos Nordic Choice finner du de beste tilbudene når du skal besøke Tusenfryd. Her finner du Tusenfryd-hotellet Quality Hotel Mastemyr rett i nærheten eller du kan velge å bo i byen eller i nærheten av byen. Valget er ditt – velkommen!

Bo hos  Naboen - Quality Hotel Mastemyr - Barnas Hotell!
Quality Hotel Mastemyr er det nærmeste hotellet til Oslo og Tusenfryd - beliggende ca midt i mellom. På denne måten er hotellet et ideelt utgangspunkt for å besøke både Tusenfryd og alle opplevelsene i Oslo (bussen til Oslo tar ca 14 minutter). Her kan barna boltre seg både inne og ute i vår store park som omkranser hotellet. Bilen står selvsagt gratis på parkeringsplass - og du slipper å tenke på å kjøre bil og parkere dyrt i Oslo sentrum.

Clarion Hotel Royal Christiania - hos oss har hele familien det gøy. Lekerom og aktiviteter for barna og som eneste hotell i Oslo sentrum, tilbyr vi innendørs badebasseng. Vår sentrale beliggenhet, midt i hjertet av Oslo, gjør et opphold hos oss befriende enkelt og er perfekt dersom dere ønsker å kombinere turen til Tusenfryd med alle severdigheter hovedstaden har å by på. Oslos mest sentrale beliggenhet og direktebuss til Tusenfryd fra Jernbanetorget.

Quality Resort Sarpsborg er Barnas hotell, og her er alle barn velkomne. Vi har Superland, et aktivitetssenter for både store og små hvor det ikke må være strålende sol for at man skal leke og ha det bra. Vi har både klatrevegg, minigolf, ballbinge og lekelabyrint, for å nevne noe. Badeland er vårt 2000 m2 store badeeldorado, med svømmebasseng, boblebad, strømkanal og flere sklier. Her er det aktiviteter for både barn og voksne.

Comfort Hotel Børsparken beliggende i hjertet av hovedstaden med kort vei til alle de muligheter som finnes og Tusenfrydbussen på andre siden av gaten vil vi være ett naturlig valg for deg som vil ha i pose og sekk. Kombiner en tur til Tusenfryd med alle de attraksjoner Oslo har å by på. Vi har rabatterte priser på parkering, kun kr. 200 per døgn i parkeringshus. Nyrenoverte rom i april 2014 og familierom tilgjengelig for opp til 5 personer.

Quality Hotel 33 med kun 11 min med T-bane fra sentrum. Økerns perle gir deg essensen av 60-tallets design kombinert med nåtidens kunst. Med vår rike kultur historie, særpreg og servicenivå kan alle kjenne sig velkomne hos oss. Vi tilbyr gratis parkering til alle våre gjester. Kjæledyr er også hjertelig velkomne til oss

Bestill

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.