Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Malmø

Velkommen til Malmø, Zlatans hjemsted og Københavns nabo! Du trenger ikke dra over broen for å oppleve en storby, det kan du gjøre utenfor hotelldøren. Med vårt tilbud av hotell i sentrale Malmø er det enkelt å finne overnatting som passer deg, uansett om du er på ferie eller på jobb. Fra skybaren på et av våre Malmøhotell har du utsikt over hele byen, 85 meter over bakken. Om du vil oppleve metropolen på nært hold ligger mange av Malmøs landemerker og attraksjoner i kort gåavstand fra hotellet. Oppdag Ribersborgsstranden eller se på imponerende 190 meter høye Turning Torso i Västra hamnen. Gå til vannhullet Lilla torg, hyggelige Folkets park eller avslappende Möllevången. Husk for øvrig å smake på Malmøs gode falafler! Det er også lett å oppleve byen på sykkel. Malmø er en flat by med gode sykkelveier, og på flere av våre hotell i Malmø finnes lånesykler til deg som gjest. Vil du se mer enn Malmø? En timinutters togtur tar deg til studentbyen Lund, og på 35 minutter er du i København. Om du reiser med fly tar det 20 minutter med bil til Københavns flyplass Kastrup, og like raskt kommer du deg til Malmø Airport.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.470.234.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.