Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Matrevolusjonen – Vi spiser oss til en bedre verden

Mat er ikke bare en nødvendighet. Det er med på å skape de gode hotellopplevelsene. Tilsammen skal vi spise oss till en bedre verden!

Hva er matrevolusjonen?

Nærmere 20 000 gjester besøker våre hoteller hver eneste dag. Det tilsvarer ca. 7 millioner gjester hvert år. Mat er stor og viktig del av produktet vi tilbyr gjestene. I Nordic Choice skal maten være en del av grunnen til at våre gjester velger oss, igjen og igjen. Det vi serverer, påvirker helsa vår, miljøet og dyra vi får den fra. Som Skandinavias største hotellkjede, ønsker Nordic Choice ikke bare å servere gjestene gode matopplevelser, men også å bidra til en positiv samfunnsutvikling. Derfor satser vi på bærekraftig mat.

Siden 2008 har vi i Nordic Choice tilbudt gjestene økologiske valg på frokostbordet. Men bærekraftig mat dreier seg om mer enn økologi. Nordic Choice vil satse helhetlig på helse, klima og miljø. Vi vil servere mer frukt og grønt, mindre kjøtt og fremme både dyrevelferd og rettferdige vilkår for dem som produserer råvarene. Vi skal kaste mindre mat og støtte bærekraftig forvaltning av naturressurser. Alt dette gjør vi under visjonen:

Vi skal spise oss til en bedre verden. Det lønner seg for helsa, dyra, miljøet og oss – og det smaker latterlig godt!

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK