Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Matrevolusjonen – Vi spiser oss til en bedre verden

Mat er ikke bare en nødvendighet. Det er med på å skape de gode hotellopplevelsene. Tilsammen skal vi spise oss till en bedre verden!

Nærmere 20 000 gjester besøker våre hoteller hver eneste dag. Det tilsvarer ca. 7 millioner gjester hvert år. Mat er stor og viktig del av produktet vi tilbyr gjestene. I Nordic Choice skal maten være en del av grunnen til at våre gjester velger oss, igjen og igjen. Det vi serverer, påvirker helsa vår, miljøet og dyra vi får den fra. Som Skandinavias største hotellkjede, ønsker Nordic Choice ikke bare å servere gjestene gode matopplevelser, men også å bidra til en positiv samfunnsutvikling. Derfor satser vi på bærekraftig mat.

Siden 2008 har vi i Nordic Choice tilbudt gjestene økologiske valg på frokostbordet. Men bærekraftig mat dreier seg om mer enn økologi. Nordic Choice vil satse helhetlig på helse, klima og miljø. Vi vil servere mer frukt og grønt, mindre kjøtt og fremme både dyrevelferd og rettferdige vilkår for dem som produserer råvarene. Vi skal kaste mindre mat og støtte bærekraftig forvaltning av naturressurser. Alt dette gjør vi under visjonen:

Vi skal spise oss til en bedre verden. Det lønner seg for helsa, dyra, miljøet og oss – og det smaker latterlig godt!

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.