Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

UNICEF

Nordic Choice Hotels har vært signaturpartner med UNICEF siden 2008. Gjennom prosjektet vårt Free to grow skal vi bidra til at barn får en barndom fri for vold, overgrep, mishandling og utnytting

 

 

Ett av FNs tusenårsmål er at alle barn skal ha en trygg oppvekst. Det slutter vi oss til.

UNICEF anslår at 132 millioner barn er barnearbeidere, at 1,2 millioner barn utsettes for menneskehandel hvert år, og at millioner av barn mister barndommen sin som barnesoldater eller gatebarn.

Dette er bakgrunnen for prosjektet vårt "Free to grow" som handler om å gi barn en god barndom fri for vold, overgrep, mishandling og utnytting. Medarbeiderne i Nordic Choice Hotels har selv stemt frem dette initiativet.

UNICEF hjelper barn og unge i 150 land til et bedre liv. Vi tror på de verdiene UNICEF arbeider etter. Og de gode resultatene vi har oppnådd sammen, gjør oss trygge på at vi har funnet den rette samarbeidspartneren.

Vi har 12 000 fantastiske medarbeidere som stiller opp på ulike måter:
Hvert minutt teller

Vi er overbevist om at fysisk aktivitet gir overskudd i hverdagen! Helsemyndighetene anbefaler å være fysisk aktive, minimum 30 minutter om dagen. Hver høst setter vi et ekstra fokus på fysisk helse. For hver halvtime en ansatt får opp pulsen, donerer vi 15 kr til UNICEF og prosjektet vårt Free to Grow. I 2014 resulterte dette i at vi gjennom 3520 aktive ansatte kunne donere kr 659 143,- til UNICEF og 2234 barn utsatt for menneskehandel får mulighet til å gå på skole.

Ensomt juletre søker gaver- vi gir 10 kr til UNICEF og prosjektet vårt Free to Grow for hver gave som samles inn

I desember gjennomføres det hvert år en storstillt dugnadsaksjon på alle våre 175 hotell i Norge, Sverige og Danmark. Kampanjen går under navnet Ensomt juletre søker gaver. For hver gave som samles inn gir Nordic Choice 10 kr til UNICEF sitt arbeid med å beskytte barn utsatt for menneskehandel. 

Tilsammen i 2012 og 2013 samlet vi inn nesten 80 000 julegaver til vanskeligstilte barn og unge i hotellenes eget nabolag. Du er hjertelig velkommen til å delta du også. Kjøp en gave, merk den med kjønn og alder og legg den under juletreet på et av våre hotell.

Les mer om "Ensomt tre søker pakker" her

 

50 for life - Nødhjelpsaksjon for de tyfon rammede barna på Filippinene

 

 

 

8. november 2013 raste Hayan, den kraftigste tyfonen som noen gang har truffet land, over Filippinene. Den etterlot seg enorme ødeleggelser og tragiske menneskeskjebner. Over 4 millioner barn ble direkte berørt. Som alltid i katastrofer er det de fattige og barna som rammes hardest, nødhjelpsbehovet er enormt.

Vi i Nordic Choice Hotels satte umiddelbart igang vår egen nødhjelpsaksjon; "50 for life". Gjestene fikk mulighet til å legge 50 kr på regningen, og vi matchet beløpet. Verdens mest generøse Nordic Choice Club medlemmer donerte poeng som vi omgjorde til 1.1 MNOK. Ansatte ga av både lønn og tips. Tilsammen samlet vi inn 2 MNOK til ofrene. Og dette på bare 4 uker! Dette er bare nok et bevis på de ansatte, gjester og klubb-medlemmer med de største hjertene er hos oss!

Tidligere har vi hatt nødhjelpsaksjon for hungerkatastrofen ved Afrikas Horn og ofrene for jordskjelvet på Haiti. Og det er garantert ikke siste gang vi kommer til å reagere raskt når en katastrofe inntreffer.Vårt tidligere UNICEF prosjekt: Water for life

 

Fra 2008 til 2010 hadde vi et fruktbart samarbeid med UNICEF. Gjennom prosjektet Water for life bidro vi til vannprosjekter i fattige land. Samtidig kom våre ansatte i bedre form.

Dette er noe av det vi oppnådde vi med Water for life

2008: Malawi

  • 8 barneskoler fikk nye brønner med håndpumpe og nye latriner for gutter og jenter
  • Økt kunnskap om rent vann, håndhygiene og sanitærforhold på skoler og i landsbysamfunn

2009: Nepal

  • 75 skoler fikk egne toalett for gutter og jenter
  • 7 000 familier fikk tilfredsstillende toalettfasiliteter
  • Barn fikk kunnskap om vann-, sanitær og hygieneforhold på skolen, i familien og i lokalsamfunnet
  • Bedrede sanitærforhold og økt kunnskap om personlig hygiene blant 15.000 elever på 75 skoler, samt 40.000 mennesker i lokalsamfunnene rundt skolene.

2010: Madagaskar

  • Bygget vann-, sanitær og hygienefasiliteter til 1680 skolebarn i to distrikter
  • Gjennomførte WASH-opplæring av 40 lærere
  • Bygget vannpunkter og økologiske latriner
  • Lærte opp elever ved 14 skoler i håndhygiene

 

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.