Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Sosialt engasjement

I Nordic Choice tar vi ansvar utenfor hotelltrappa. Enten det er å servere mat til byens hjemløse eller sette i gang maraton for UNICEF. Uansett kjede, uansett hotell, er dette noe av sjelen til Nordic Choice. Det ligger i kulturen, det ligger i visjonen.

Alle har et ansvar for å hjelpe andre som ikke har det like bra. Det kan være i nabolaget eller langt borte, for miljø eller for mennesker. Dette gjelder selvsagt også Nordic Choice, og vi er stolte av å ha medarbeidere som vil ta ansvar utenfor hotelltrappa.

Hotellene tar ansvar

Local

Vi har en visjon som sier at med energi, mot og begeistring skal vi skape en bedre verden. Hotellene våre fyller denne visjonen med innhold.
Les om hva vi gjør innen lokalt samfunnsansvar

  

Free to grow - Samarbeid med UNICEF

Vi startet vårt samarbeid med UNICEF i 2008, hvor vi jobbet for at flere barn skulle få tilgang til rent vann. Nå fortsetter vi samarbeidet med prosjektet Free to grow. Sammen med UNICEF skal vi bidra til å gi barn utsatt vold, overgrep og seksuell utnyttelse en tryggere hverdag. Les mer om Free to grow her

 

Water for life

Water for life

Vårt samarbeid med UNICEF startet i 2008 med prosjektet Water for life som hadde som formål å sikre tilgang på rent vann for flere barn i verden.
Les mer om Water for life

 

 50 for life

50 for life

50 for life er vår nødhjelpskampanje der inntektene går til UNICEF's sitt nødhjelpsarbeid i katastroferammede områder. Sult- og tørkekatastrofen på Afrikas horn var den største katastrofen i området på over 60 år. UNICEF var på plass med energimatpakker, vaksinasjon og vitamintilskudd til de rammede barna. Gjennom "50' for life", fikk gjestene mulighet til å legge til 50 kroner på regningen ved utsjekk. Tilsammen 200.000,- NOK ble samlet inn i løpet av September. Beløpet ble derettet matchet av Nordic Choice, slik at 400.000,- gikk fra våre gjester og oss til de rammede på Afrikas Horn.

Tidligere har vi hatt innsamling til jordskjelvofrene på Haiti, hvor vi tilsammen fikk inn 600.000,- NOK.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.407.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.