Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Vann

Vi skal bruke vann mer effektivt. Innen 2016 skal vi redusere vannforbruket med 20 %. Da vil vi bruke like mye vann per gjestedøgn på hotellene som en gjennomsnittlig nordmann eller svenske bruker hjemme i løpet av et døgn.

Vann

Det er nok vann i Norden, men når vi reduserer vannforbruket, har det mange positive bieffekter. I store deler av verden er rent vann et knapphetsgode. I Norden er ikke dette et problem, men i Nordic Choice har vi likevel valgt dette som satsingsområde for miljøarbeidet.

Hvorfor vannbesparing?

Frakt, oppvarming og rensing av vannet krever mye energi og kjemikalier, både på vei inn til hotellet og ut igjen i avløpet. Ved å bruke mindre vann, bruker vi altså mindre energi og kjemikalier. Dermed kan vi oppnå en betydelig miljøgevinst ved å redusere forbruket.

Siden 2008 har vi gjennomført tiltak som har resultert i mer enn 12 % lavere vannforbruk pr. gjestedøgn. Den besparelsen tilsvarer et årsbruk for 3200 personer.

Dette gjør hotellene

  • Flertallet av hotellene har montert sparedusjer.
  • Hotellene er i ferd med å installere sparedyser i vasker og toaletter med to spylealternativer.
  • I tillegg jobber hvert enkelt hotell frem egne tiltak og rutiner som reduserer forbruket ytterligere.
  • Hotellene rapporterer hver uke inn vannforbruket til Energioppfølgingssystemet (EOS).
2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK