Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Økologisk mat – helt uten tilsetningsstoffer

Nordic Choice er en betydelig innkjøper av økologiske produkter innen storhusholdning. Vi serverer økologisk mat fordi økologisk landbruk tar flere miljø- og dyrehensyn enn konvensjonelt landbruk.

Vi erbjuder ekologiska alternativ

All kaffe og alle skallegg som serveres gjestene skal være økologisk. Bare i fjor serverte Nordic Choice-hotellene1600 kopper økologisk kaffe hver time, og kjøpte 3,5 millioner økologiske skallegg.  I tillegg har hver av de fem kjedene under Nordic Choice-paraplyen valgt et eget økologisk sortiment de tilbyr gjestene.

Norges første økosertifiserte hotellselskap

Nordic Choice er Norges første hotell- og restaurantkjede med bronsemerket i henhold til Debios nye økosertifisering. Debios merkeordning skiller mellom gull-, sølv- og bronsesertifisering, og har til formål å gjøre det enkelt for forbrukeren å gjenkjenne serveringssteder som tilbyr gjestene økologisk mat. For å kvalifisere til bronsemerke må hotellene servere minimum 15 ulike økologiske produkter.

Debio godkjent

2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK