Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Økologisk mat – helt uten tilsetningsstoffer

Nordic Choice er en betydelig innkjøper av økologiske produkter innen storhusholdning. Vi serverer økologisk mat fordi økologisk landbruk tar flere miljø- og dyrehensyn enn konvensjonelt landbruk.

Vi erbjuder ekologiska alternativ

All kaffe og alle skallegg som serveres gjestene skal være økologisk. Bare i fjor serverte Nordic Choice-hotellene1600 kopper økologisk kaffe hver time, og kjøpte 3,5 millioner økologiske skallegg.  I tillegg har hver av de fem kjedene under Nordic Choice-paraplyen valgt et eget økologisk sortiment de tilbyr gjestene.

Norges første økosertifiserte hotellselskap

Nordic Choice er Norges første hotell- og restaurantkjede med bronsemerket i henhold til Debios nye økosertifisering. Debios merkeordning skiller mellom gull-, sølv- og bronsesertifisering, og har til formål å gjøre det enkelt for forbrukeren å gjenkjenne serveringssteder som tilbyr gjestene økologisk mat. For å kvalifisere til bronsemerke må hotellene servere minimum 15 ulike økologiske produkter.

Debio godkjent

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK