Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Sosialt engasjement

I Nordic Choice tar vi ansvar utenfor hotelltrappa. Enten det er å servere mat til byens hjemløse eller sette i gang maraton for UNICEF. Uansett kjede, uansett hotell, er dette noe av sjelen til Nordic Choice. Det ligger i kulturen, det ligger i visjonen.

Alle har et ansvar for å hjelpe andre som ikke har det like bra. Det kan være i nabolaget eller langt borte, for miljø eller for mennesker. Dette gjelder selvsagt også Nordic Choice, og vi er stolte av å ha medarbeidere som vil ta ansvar utenfor hotelltrappa.

Hotellene tar ansvar

Local

Vi har en visjon som sier at med energi, mot og begeistring skal vi skape en bedre verden. Hotellene våre fyller denne visjonen med innhold.
Les om hva vi gjør innen lokalt samfunnsansvar

  

Free to grow - Samarbeid med UNICEF

Vi startet vårt samarbeid med UNICEF i 2008, hvor vi jobbet for at flere barn skulle få tilgang til rent vann. Nå fortsetter vi samarbeidet med prosjektet Free to grow. Sammen med UNICEF skal vi bidra til å gi barn utsatt vold, overgrep og seksuell utnyttelse en tryggere hverdag. Les mer om Free to grow her

 

Water for life

Water for life

Vårt samarbeid med UNICEF startet i 2008 med prosjektet Water for life som hadde som formål å sikre tilgang på rent vann for flere barn i verden.
Les mer om Water for life

 

 50 for life

50 for life

50 for life er vår nødhjelpskampanje der inntektene går til UNICEF's sitt nødhjelpsarbeid i katastroferammede områder. Sult- og tørkekatastrofen på Afrikas horn var den største katastrofen i området på over 60 år. UNICEF var på plass med energimatpakker, vaksinasjon og vitamintilskudd til de rammede barna. Gjennom "50' for life", fikk gjestene mulighet til å legge til 50 kroner på regningen ved utsjekk. Tilsammen 200.000,- NOK ble samlet inn i løpet av September. Beløpet ble derettet matchet av Nordic Choice, slik at 400.000,- gikk fra våre gjester og oss til de rammede på Afrikas Horn.

Tidligere har vi hatt innsamling til jordskjelvofrene på Haiti, hvor vi tilsammen fikk inn 600.000,- NOK.


Guardians of the Rainforest- vårt samarbeid med Regnskogfondet

Når regnskogen raseres, frigjøres det enorme mengder av klimagassen CO2. Nordic Choice ønsker å gjøre sitt for å hindre at dette skjer. I tillegg  Derfor samarbeider vi med Regnskogfondet og verner store områder med regnskog.
Les mer om vårt samarbeid med Regnskogfondet

 

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK