Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Dyrevelferd

Sammen med WWF og Dyrevernalliansen laget vi i 2010 egne retningslinjer for innkjøp av fisk, skalldyr og kjøtt. Denne innkjøpsguiden forklarer de 170 hotellene våre hva man bør la være å kjøpe inn.

Som storaktør med mange restauranter ønsker vi å styre etterspørselen etter mat. På den måten unngår vi å legge press på truede dyrearter eller støtte miljøfiendtlig produksjon. Retningslinjene forklarer hva hotellene burde la være å kjøpe inn og servere våre gjester.

Hotellene bør unngå enkelte varer

Bakgrunnen for denne såkalte «Rødlisten» er at en mengde matvarer fremstilles på en lite dyrevennlig eller miljøvennlig måte. På den listen finner vi også truede arter. Vi ønsker å si tydelig til hotellene hvilke matvarer de bør unngå slik at vi ikke skaper mer etterspørsel.

Rødlisten revideres årlig etter innspill fra WWF, Dyrevernalliansen og artsdatabanken i Norge og Sverige.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK