Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Samfunnsansvar hos Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

Etiske retningslinjer for Nordic Choice Hotels

“Vi skal ikke bare score mål, vi skal score mål på den riktige måten!”

Sitat
Petter A. Stordalen

Et besøk hos Nordic Choice skal være positivt og smart for våre gjester og for samfunnet. Det skal være lett å leve sunt og sove godt hos oss. Vi sparer penger og miljøet ved å redusere energi-forbruket, og vi sørger for at alt vi trenger for å levere den ultimate hotellopplevelsen er produsert og levert med omtanke for mennesker og miljø. Det betyr at vi bryr oss! 

 Det er ikke alltid like lett å trå riktig i en travel hverdag – derfor har vi laget noen enkle retningslinjer

– hvordan vi gjør det i praksis. Gjester, ansatte, leverandører og samfunnet skal være trygge på at vår virksomhet er noe å være stolt av.

Klikk på brosyren nedenfor for å se våre etiske kjøreregler.

Etiske retningslinjer


2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK