Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel Vrådal ,  Norge

Se alle hotell i Vrådal, Norge

Quality Straand Hotel

Vrådal,  Norge

Quality Straand™ Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservicehotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Quality Straand Hotel 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Straand Hotel

Velkommen til Vrådal! Her håper vi at du finner svar på det du lurer på, og hvis ikke, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Frokost

Vi serverer alle våre hotellgjester en god frokost - uten mat og drikke duger som kjent helten ikke, og hvis dagene skal være fylt av fart, spenning og utflukter, er det viktig å starte dagen med god mat. Frokosten serveres i vår hovedrestaurant i 1. etasje.

Parkering

Hotellet har gratis utendørs parkering for sine gjester. Her er ingen forhåndsbestilling, det er bare å parkere når du ankommer hotellet. Vi har også ladepunkt for el-bil.

Bagasjerom

Hotellet har bagasjerom i tilknytning til resepsjonen.

Komme seg til Vrådal med kollektivtrafikk

Vrådal ligger midt mellom øst og vest i Telemark, og har nær tilknytning til sørlandet. Du kan ta Telemarkekspressen fra Vestfold, Grenland og Bø til Seljord. Haukeliekspressen går fra Oslo til Haugesund/Bergen, og det går lokalbuss til Seljord og Arendal. Nærmeste togstasjon er Bø i Telemark om du kommer østfra, og Drangedal om du kommer vestfra. Fra togstasjonen i Bø kan du komme videre til Vrådal med buss, mens fra Drangedal er det ingen forbindelse til Vrådal. Der det ikke er korrespondanse med med lokalbuss til Vrådal, kan vi hente deg i Seljord eller Brunkeberg etter nærmere avtale (pris på forespørsel). 

Souvenirbutikk

Vi har en egen souvenirbutikk i tilknytning til resepsjonen, hvor du i tillegg til figurer og andre artifakter, også kan kjøpe og sende postkort til de som er igjen hjemme.

Demi-suite

Våre demi-suiter ligger i hotellets tredje etasje, og går over to plan. I første etasje er det soverom med dobbeltseng, skrivebord, TV, telefon, minibar og bad med dusj, wc og hårføner. I annen etasje er det en stue med sofa og TV, samt en deilig balkong. Demi-suiten kan brukes enten som familierom, eller dobbeltrom for dere som ønsker god plass. Kontakt hotellet for å bestille eller oppgradere rommet ditt.

Jubileumsrom

I den originale bygningen fra 1800-tallet ligger våre jubileumsrom. Det finnes både enkelt- og dobbeltrom med tømmervegger, tradisjonelle møbler og en helt spesiell atmosfære som tar deg tilbake mange år i tid. Alle rommene inneholder seng, skrivebord, TV, telefon og minibar, samt bad med dusj, wc og hårføner. Ta kontakt med oss for å høre om rommene er tilgjengelige.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl.15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.00 

Lunsj 

Alle dager: 13.00 - 15.00
(ved forhåndsbestilling)  

Smårettmeny

Alle dager: 12.00 - 18.30

Middag

Alle dager: 19.00 - 21.00

Bar

Ta kontakt med hotellet

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Telefon:+47 35 06 90 00
E-post: straand@choice.no

 

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.