Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Straand Hotel Vrådal ,  Norge

Se alle hotell i Vrådal, Norge

Quality Straand Hotel

Vrådal,  Norge

Quality Straand™ Hotel i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservicehotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder kurs og konferanse eller ferie og fritid.

Quality Straand Hotel 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Straand Hotel

Velkommen til kurs og konferanse på Quality Straand Hotel.

Fleksible lokaler

Quality Straand Hotel har egen konferanseavdeling med Vrådalssalen på ca. 660 kvadratmeter som den største. Lokalet kan deles opp og tilpasses i flere mindre møterom. Den store plassen gjør at vi kan ta imot inntil 600 møtedeltakere i en sal. I tillegg har vi flere mindre møtesaler og hele 18 grupperom.  

Smidig og løsningsorientert

Vi vet at en vellykket konferanse krever mer en god planlegging. Derfor har vi fokusert på god kvalitet på luft, lys, lyd og bilde slik at vi kan garantere en vellykket og smidig gjennomført konferanse. Vårt motto er å løse eventuelle problemer før de oppstår slik at du kan være konsentrert om ditt arbeid.

Kjøreport

Vi har tilrettelagt for at alle typer arrangementer skal kunne gjennomføres uten store praktiske problemer. Enkel adkomst til salene er viktig når det skal "rigges" mye utstyr. Med en kjøreport på 4,5 meters høyde rett inn til salen gjørs opp- og nedrigging enkelt og effektivt. 

Ekstra energi 

Alle vet at en konferanse kan være krevende på konsentrasjonen. Vrådalsalen har derfor et hyggelig pauseområde der kaffe, pausemat og enkle måltider serveres. Ta et forfriskende måltid for ny energi til ditt arbeid.

Aktiviteter og underholdning

For mange av våre kurs- og konferansegjester er det sosiale en svært viktig del av oppholdet, og det vil vi gjerne bidra til at blir så bra som overhodet mulig. Det kan være så enkelt som en varm gløgg og god stemning i vårt koselige stabbur, eller det kan være et helaftens opplegg med både mat, konkurranser og underholdning. Vi bidrar med forslag og gjennomføring både på egenhånd, og i samarbeid med våre partnere. Vi kan arrangere både vin- og ølsmaking, pubquiz, nordic walking og tur med M/S Fram. Ta kontakt med oss, og la oss planlegge sammen med dere.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten for våre konferanselokaler.

Vrådalsalen 1- 4

600 personer

Vrådalsalen 1, 2, 3, og 4

96 personer

Vrådalsalen 1 + 2 og 3 + 4

220 personer

Kviteseidsalen

60 personer

Grupperom 1 - 12, 17 - 19

10 personer

Grupperom 13 - 16

12 personer

Kontakt og booking

Ta gjerne kontakt med hotellet for mer informasjon og booking av konferanse.
E-post: straand@choice.no
Telefon: +47 35 06 90 00 

2.460.213.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.