Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Grunnet vedlikehold vil det ikke være mulig å logge inn på Min side tirsdag 30.mai kl 04:00 – 08:00. Vi beklager de ulempene dette vil medføre!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alle hotell i Handen, Sverige

Quality Hotel Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge renoveres og åpner igjen i februar 2017 med 119 totalrenoverte hotellrom og 15 nye konferanselokaler. Bare 20 minutter sør for Stockholm, med gangavstand til Haninge Sentrum, bygger vi et konferansehotell for alle.

Quality Hotel Winn, Haninge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Haninge

Quality Hotel Winn, Haninge har god tilgjengelighet via tog og buss, samt gratis parkering. Vi har lyse og luftige lokaler i ulike størrelser. Vår trivelige lounge er perfekt for sosialisering og uformelle møter.

For store og små

Noen møter krever mer enn en notisblokk. Hos oss er det gode muligheter for alle møter, store som små. Et kort møte med noen få deltagere er like viktig som en konferanse med over hundre personer.

Vi bidrar

Hos oss vil du finne 15 moderne lokaler med kapasitet for opp til 190. Våre møterådigere hjelper deg med å skreddersy møtet etter ditt behov. I tillegg til råd og tips angående avvikling av selve konferansen, rådgir vi også om hvordan programmet skal utformes.

Bevegelse under konferansen

En treningstur eller bare det å få beveget seg fremkaller ofte nye ideer. Der for tilbyr vi våre overnattende konferansegjester gratis trening i Najadens gym som ligger i hotellets første etasje. Vi kan også tilby en rekke aktiviteter i friluftsområdet rundt hotellet.

Møterådgivere med passion

Vi på Quality Hotel Winn, Haninge gjør ting du ikke engang visste at du trengte. Hvordan skal dere på en god måte sette opp konferansens mål. Våre møterådgivere hjelper dere med å sette sammen møtene etter deres behov, og gir råd om hvordan programmet bør utformes og tipser om ulike metoder som kan brues under konferansen.

- Walk and talk: Gi deltakeren en eller flere utfordinger de kan prate om, to og to mens de spaserer rundt sjøen Rudan.
- Fysisk aktivitet på deres vilkår: Alt fra 5 minuter uten bytte i lokalet eller 30 minutters fysisk sirkeltrening der gruppens fellesprestasjon er viktigere enn den individuelle.
- Energizer: For å gi deltagerne ny energi, økt konsentrasjon og en god latters etter en lang møtedag – book en energizer med oss! Det er en kort ”powerminglingsøvelse” som vi gjør med gruppen inne i deres konferenslokale. Etter noen få minutter har deltagerne fått kraft til å igjen være aktivt tilstede på deres møte.

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer
informasjon og spørsmål. 
Telefon  +46 8 745 75 20
E-post q.conference.winnhaninge@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.