Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Haninge

Quality Conference

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer
informasjon og spørsmål. 
Telefon  +46 08 745 75 21
E-post q.conference.winnhaninge@choice.se

Quality Hotel Winn, Haninge har god tilgjengelighet via tog og buss, samt gratis parkering. Vi har lyse og luftige lokaler i ulike størrelser. Vår trivelige lounge er perfekt for sosialisering og uformelle møter.

For store og små

Noen møter krever mer enn en notisblokk. Hos oss er det gode muligheter for alle møter, store som små. Et kort møte med noen få deltagere er like viktig som en konferanse med over hundre personer.

Vi bidrar

Hos oss vil du finne 14 moderne lokaler med kapasitet for opp til 200. Våre møterådigere hjelper deg med å skreddersy møtet etter ditt behov. I tillegg til råd og tips angående avvikling av selve konferansen, rådgir vi også om hvordan programmet skal utformes.

Bevegelse under konferansen

En treningstur eller bare det å få beveget seg fremkaller ofte nye ideer. Der for tilbyr vi våre overnattende konferansegjester gratis trening i Najadens gym som ligger i hotellets første etasje. Vi kan også tilby en rekke aktiviteter i friluftsområdet rundt hotellet.

Møterådgivere med passion

Vi på Quality Hotel Winn, Haninge gjør ting du ikke engang visste at du trengte. Hvordan skal dere på en god måte sette opp konferansens mål. Våre møterådgivere hjelper dere med å sette sammen møtene etter deres behov, og gir råd om hvordan programmet bør utformes og tipser om ulike metoder som kan brues under konferansen.

Lägg in konferenspdf

2.180.162.605 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK