Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Haninge

Haninge,  Sverige Stengt 13.12.15 - 31.08.16

Quality Hotel Winn i Haninge, er et moderne konferansehotell i skjærgården, 20 minutter sør for Stockholm. Med gangavstand til Haninge shoppingsenter og Rudan friluftsområde er mulighetene mange for et opplevelsesrikt opphold.

Quality Hotel Winn, Haninge 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Haninge

På Quality Hotel Winn i Haninge kan vi tilby 14 moderne konferanselokaler hvorav det største kan ta opp til 200 personer i kino-oppsett.

Møtelokaler for de fleste behov

Våre 14 konferanselokaler har forskjellige størrelser og rommer alt fra 200 personer i kino-oppsett til det lille Vardagsrummet som passer for styremøter med hyggelig møtebord og sofagruppe. Vi kan også tilby en egen møteavdeling med et stort lokale som tar opp til 60 personer, har fire grupperom og ikke minst en hyggelig lounge hvor dere kan ha pauser.

Utstyr

Alle våre konferanse og møterom har notatblokker, White Board, Flip over samt PC-projektor eller Tv med storskjerm. Noen av lokalene har AV-system med trådløse mikrofoner. 

Scene og rekvisitter

I vårt største lokale Falken finnes en hørselsslynge, og har en fast scene. I Lokalet "Gripen" kan man åpne opp veggen, ut mot gaten, noe som er perfekt for dere som kommer med mye rekvisitter og materiale.

På denne måten kan lokalene skape aktivitet

Her kommer et par av våre møtesrådgiveres beste tips for å skape ny energi hos konferansedeltagerne.

- Ommøbler! La oss møblere om i lokalet under lunsjen. Forandringer i lokalene gjør at vi lettere tenker nye tanker, får ny energi og finner en ny møtedeltagar å prate med.
- Åpen chat. Interaktivitet under møter med åpen chat. Enkel teknikk og gratis internettfunksjon gjør det enkelt for deltagere, til og med på større møter, kan deltagere kommentere og komme med synspunkter.  For flere tips, kontakt Quality Hotel Winns møterådgiver. 

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Falken

200 personer

Gripen

140 personer

Hajen

64 personer

Gladan

54 personer

Näcken

42 personer

Najad

42 personer

Viggen

40 personer

Delfinen

20 personer

Neptun

18 personer

Sälen

17 personer

Draken

16 personer

Pluss en rekke mindre lokaler

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer
informasjon og spørsmål. 
Telefon  +46 08 745 75 21
E-post q.conference.winnhaninge@choice.se

2.280.169.511 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK