Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Haninge

Vanlige spørsmål

 Inn- og utsjekk

Innsjekking fra 15.00
Utsjekking hverdager senest kl 10.00
Utsjekk helger senest kl 11.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.00

Restaurang Q

Mandag - fredag: 18.00 - 21.30
Lørdag, søndag og helligdager: Stengt

Loungebaren

Mandag - søndag: 17.00 - 01:00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Velkommen til Quality Hotel Winn i Haninge. Har du spørsmål om ditt opphold hos oss, håper vi at du finner svarene her.

Frokost

Quality Hotel Winn serverer en sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer.

Parkering

Hotellet tilbyr parkering i innendørs garasje mot en kostnad på 90 SEK per døgn. Det finnes gateparkering på utsiden av hotellet, som er gratis. Parkeringslapp hentes i resepsjonen ved ankomst og legges i bilens frontrute. Parkeringsplassen har også bussparkering. Man kan ikke forhåndsbooke parkering, og hotellet kan ikke garantere ledige plasser.

Bagasjerom

Vi tilbyr et bagasjerom for oppbevaring av vesker før eller etter besøket.

WiFi

Alle våre rom og fellesarealer har kostnadsfritt trådløst internett. Du får påloggingsinformasjon i resepsjonen, eller logger deg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemskapsnummer

Spesialmat og allergier

Om du har matallergier som det er nødvendig å ta hensyn til, ta kontakt med hotellet ved booking så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Dyrevennlige rom

Din hund er velkommen hos oss, men vi ber deg gi beskjed når du booker rommet ditt at du tar med deg din beste venn slik at vi kan tilrettelegge for dere på best mulig vis. Det koster 250 SEK per besøk å benytte seg av våre dyrevennlige rom.

Gym

Hotellet samarbeider med Najaden Fitnescenter. Treningssenteret ligger i 1. etasje på hotellet. Najaden Fitnescenter tilbyr det meste innen trening: gruppetrening, styrketimer, naprapati og massasje. Ønsker du mer informasjon om treningstilbudene deres og inngangsbilletter, vær vennlig å ta kontakt med resepsjonen.

 

2.170.161.986 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK