Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

Vi på Quality Hotel Winn vil at pausene skal gi dere avkobling og påfyll av nødvendig energi. Derfor satser vi på mat og drikke av gode råvarer. Vi tilbyr både frokost, lunsj, middag og snacks for våre konferansegjester. 

Quality Break

Det er ikke mulig å planlegge alt i forveien. Når deltagerne begynner å miste konsentrasjonen kan det være behov for å strekke på bena og ta en kopp varm kaffe. Det er i disse pausene Quality Break kommer inn. Her serveres kaffe, te, juice, fersk frukt, småkaker, popcorn og ikke minst softis. I tillegg kan du bestille smørbrød.

Lunsj

Lunsje begynner med en salatbuffet, deretter servers det to ulike varmretter med brød og smør til. Drikke inngår selvfølgelig i måltidet. Lunsjen avsluttes med en kopp kaffe og en delikat dessert.

Flere måltider

Vårt kjøkken har mye å tilby. Middager, buffeter og feiringer. Kontakt oss for menyforslag og tilbud.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel.
Telefon: +46 03 17 5019 00
E-post: q.winn.goteborg@choice.se

2.320.94.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK