Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

Vi på Quality Hotel Winn vil at pausene skal gi dere avkobling og påfyll av nødvendig energi. Derfor satser vi på mat og drikke av gode råvarer. Vi tilbyr både frokost, lunsj, middag og snacks for våre konferansegjester. 

Quality Break

Det er ikke mulig å planlegge alt i forveien. Når deltagerne begynner å miste konsentrasjonen kan det være behov for å strekke på bena og ta en kopp varm kaffe. Det er i disse pausene Quality Break kommer inn. Her serveres kaffe, te, juice, frukt, småkaker, popcorn og ikke minst softis. I tillegg kan du bestille smørbrød, kaker, smoothies, energy shots eller noe annet godt som krydrer hverdagen.

Lunsj

Lunsjen begynner med en salatbuffet, deretter serveres det to ulike varmretter å velge mellom. Brød og smør, mineralvann og lettøl inngår selvfølgelig i måltidet. Lunsjen avsluttes med en kopp kaffe og en delikat dessert.

Flere måltider

Vårt kjøkken har mye å tilby. Middager, buffeter, feiringer eller helt etter deres ønsker - vi ordner det meste! Kontakt oss for menyforslag og tilbud.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel.
Telefon: +46 3 17 5019 00
E-post: q.winn.goteborg@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.