Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 430 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Quality Hotel Winn

5. oktober 2016, Oslo, Norge, ireno278

God og velsmakende frokostbuffe. Raske med påfyll og rent og ryddig i spisesalen. Rent og pent svømmebasseng og god temperatur i vannet. Hyggelig personale og god service i spisesalen og i resepsjonen…

God og velsmakende frokostbuffe. Raske med påfyll og rent og ryddig i spisesalen. Rent og pent svømmebasseng og god temperatur i vannet. Hyggelig personale og god service i spisesalen og i resepsjonen. Rommene kunne vært noe mer oppusset og litt bedre renhold, men likevel godkjent for en natt eller to.
Les hele anmeldelsen
3

Kort høstferie

4. oktober 2016, Vestby, Norge, Eivind O

Greit å finne hotellet. Bra senger. Variert og god frokost. Fint med basseng for barna. Kunne vært litt ekstra service mot barn, selv om det er konferanse som er hovedfokus. Vi spurte pent om barna ku…

Greit å finne hotellet. Bra senger. Variert og god frokost. Fint med basseng for barna. Kunne vært litt ekstra service mot barn, selv om det er konferanse som er hovedfokus. Vi spurte pent om barna kunne få en liten softis, men fikk beskjed om at det kun var for konferansegjester.
Les hele anmeldelsen
4

Godt hotell med laber restaurant

18. september 2016, Hedmark, Norge, 138christinb

Hotell med flott lobby og god standard på rommene. Veldig store og gode senger! Skuffet over maten i restauranten, og kunne fått et like godt og smakfullt måltid på bensinstasjonen like ved, dessverre…

Hotell med flott lobby og god standard på rommene. Veldig store og gode senger! Skuffet over maten i restauranten, og kunne fått et like godt og smakfullt måltid på bensinstasjonen like ved, dessverre. Opphold i forbindelse med arrangement i Göteborg, og det er et helt fint hotell for overnatting.
Les hele anmeldelsen
3

Gjennomreise

11. september 2016, Oslo, Norge, 470Anne

Lett adkomst fra E6. Hyggelig betjening i resepsjon, bar og restauranten. Ganger og rom virket slitent. Dårlig rengjort rom. Hadde bestilt superiorom med 2 enkeltsenger,men det var kun en seng på 150…

Lett adkomst fra E6. Hyggelig betjening i resepsjon, bar og restauranten. Ganger og rom virket slitent. Dårlig rengjort rom. Hadde bestilt superiorom med 2 enkeltsenger,men det var kun en seng på 150 cm.Grei frokost. Rimelig overnatting.
Les hele anmeldelsen
3

To opphold med variert opplevelse

6. september 2016, Bergen, Norge, Tottolottoen

Sommerens besøk var vårt andre til dette hotellet. Beliggende litt utenfor Gøteborg, kanskje 5-10 minutter med bil. Litt slitne, men store rom. Et bassengområde som er ok for ungene men som også er kr…

Sommerens besøk var vårt andre til dette hotellet. Beliggende litt utenfor Gøteborg, kanskje 5-10 minutter med bil. Litt slitne, men store rom. Et bassengområde som er ok for ungene men som også er kraftig underdimensjonert i forhold til antall rom/gjester. Er ok å ha tilgang til selv om garderobefasilitetene er små, våte og utrivelige. Frokosten var under enhver kritikk sist gang vi var her men var blitt riktig bra nå. Stort utvalg og mye godt. Trakk absolutt opp opplevelsen av hotellet. Tilbud til barna som is var byttet ut med popkornmaskin. Men denne var mer eller mindre aldri tilgjenglig når barna spurte de ansatte. NB: Familierom er det samme som standard dobbeltrom med to store senger, bare til en høyere pris. Vi hadde et av hver og de var helt like. Vi dobbelsjekket dette hos de ansatte. Med andre ord: Bestill det rimeligste! Likevel vil jeg si at når du setter pris opp mot hva du får kan det fort være at vi besøker Winn og det hyggelige personalet igjen. Takk for oss.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.