Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 540 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Servicemangel!

15. mai 2017, Kløfta, Norge, 826trond

Jeg vil bli tatt seriøst etter noen hundre døgn på Choice-hoteller! Dette er den største skuffelsen har opplevd på ganske lang tid. Jeg har vært Platitum-medlem tidligere, er livstids gullmedlem nå. H…

Jeg vil bli tatt seriøst etter noen hundre døgn på Choice-hoteller! Dette er den største skuffelsen har opplevd på ganske lang tid. Jeg har vært Platitum-medlem tidligere, er livstids gullmedlem nå. Har ikke så mye igjen til livstids platinum. Men jeg hater å bli oversett!
Les hele anmeldelsen
4

Superbra frokost, men slitt rom

20. april 2017, Skien, Norge, TomHarald

Vi bodde her 1 natt i april 2017. Sen innsjekk var ikke noe problem og vi ble tatt godt imot. Lobbyområdet var innbydende og flott, og på vei til rommet passerte vi bassengområdet som også så veldig…

Vi bodde her 1 natt i april 2017. Sen innsjekk var ikke noe problem og vi ble tatt godt imot. Lobbyområdet var innbydende og flott, og på vei til rommet passerte vi bassengområdet som også så veldig fint ut. Rommet hadde sett sine beste dager, med et parkettgulv som hadde trengt å bli slipt - og et bad som rett og slett virket veldig gammelt, slitt og utdatert. Positivt med et veldig stort rom med 2 store dobbeltsenger som var komfortable. Høydepunktet var frokosten morgenen etter. Serveres i hotellets flotte restaurant, og har et utvalg som var imponerende. Her fant vi alt vi kunne tenke oss, pluss mye mer. Godt utvalg i både varme og kalde retter - og alt virket ferskt og friskt.

Svar fra eier

4. mai 2017

Hej Tom! Parkettgolven var superfina för alla de åren de gjordes då de var nya, jag lovar! Tyvärr har fötter trampat ned dem under åren, folk har tappat saker och sprickor har uppstått. Även om jag vill påstå att det ger hotellet karaktär och minnen som sitter i väggarna vet jag att det är tråkigt, och vi väntar tålmodigt på renovering. Vi har dock en nyrenoverad våning sedan förra året, hojta gärna i receptionen inför er nästa ankomst så skall vi göra allt vi kan för att placera er där. I övrigt är jag glad att ni är nöjda, tack för den fina feedbacken! :)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk

16. april 2017, Göteborg, Sverige, 912st_leb

Det beste hotellet i Sverige for barnefamilier. Store familierom, hyggelig personale og omtanke for store og små. Motatt som gamle venner, behandlet som konger og frokosten er strålende. Gratis parke…

Det beste hotellet i Sverige for barnefamilier. Store familierom, hyggelig personale og omtanke for store og små. Motatt som gamle venner, behandlet som konger og frokosten er strålende. Gratis parkering og god kollektivtransport like ved hotellet.

Svar fra eier

25. april 2017

Hej! Tack så jättemycket för de fina orden! Vi försöker leverera en så bra och personlig upplevelse för våra gäster som vi bara kan, det är trevligt att det uppmärksammas :) ni och barnen i kungafamiljen är hjärtligt välkomna tillbaka när som helst!

Les hele anmeldelsen
3

Et litt slitt hotell utenfor sentrum av Gøteborg

9. april 2017, Oslo, Norge, Hakon84

Har bodd på dette hotellet to ganger nå. Og jeg setter mer og mer pris på det. Gratis parkering på utsiden er et stort pluss. Et stort minus er ladestolpene som ikke fungerer. For oss med el-biler føl…

Har bodd på dette hotellet to ganger nå. Og jeg setter mer og mer pris på det. Gratis parkering på utsiden er et stort pluss. Et stort minus er ladestolpene som ikke fungerer. For oss med el-biler føler vi dette burde være på plass for lenge siden. De ansatte yter en god service og for gjestene til å føle seg velkommen. God og innholdsrik frokost. Pluss med basseng, boblebad og badstu. Men av en eller annen grunn er den ikke alltid skrudd på. Det er kort vei med buss inn til sentrum. Turen tar ca 10-15 min og 5 min å gå fra hotellet til holdeplassen. Bussene går hyppig og du kan kjøpe billetter i resepsjonen. Genialt! Dessverre begynner hotellet å virke slitt, både rommene, badene og fasaden har sett sine bedre dager. Sammen med manglende strøm på parkeringsplassen trekker dessverre totalinntrykket ned.

Svar fra eier

15. april 2017

Hej Hakon! Vad härligt att du sätter mer och mer pris på vårt hotell! Vi vet att laddstolparna är ett problem för de av våra gäster som har elbil, men för att även i fortsättningen kunna vara ett av de få hotell i Göteborg som erbjuer våra gäster gratis parkering blir det en kostnadsfråga. Vi känner dock till problemet och arbetar för att få igång åtminstone några få stycken för de av er som kommer till oss med elbil. Vi är dock väldigt glada att du i övrigt är nöjd med vårt hotell och hoppas att du kommer vara det även i framtiden! :)

Les hele anmeldelsen
3

Litt skuffet denne gang

13. mars 2017, Lillestrøm, Norge, 7Janne14

Dette er et hotell jeg har vært mange ganger. Sist gang for ca. 5 år siden. Hotellet ligger rett utenfor byen, hvor buss til sentrum går rett utenfor hotellet. Ble litt skuffet denne gang da jeg åpnet…

Dette er et hotell jeg har vært mange ganger. Sist gang for ca. 5 år siden. Hotellet ligger rett utenfor byen, hvor buss til sentrum går rett utenfor hotellet. Ble litt skuffet denne gang da jeg åpnet døren til rommet vi fikk. Innestengt luft og mugg lukt slo imot oss. På badet var det sort muggsopp i fugene ved dusjen. Flere fliser med sprekker. Generelt var det tydelig syn på dårlig renhold. Spindelvev flere steder, og flekker på kappe laken rundt sengen. En av jentene i resepsjonen hadde lien interesse for å yte service, var slett ikke hyggelig. Mangel på opplæring? Rommet hadde to store gode senger. God frokost, og stort utvalg. Hotellet trenger en «make over», men beliggenheten er perfekt.

Svar fra eier

11. april 2017

Hej Janne! Vi blir glada att höra att du återkommer till oss, även då hotellets standard inte åldrats som ett fint vin utan snarare som en bit ost i solen. Vi ser detta som ett tecken på att folk tycker om hotellet och det därmed fått ta emot lite stryk över tid. Vi har dock en nyrenoverad våning sedan förra året och har fått OK på att renovera ett gäng rum till, detta kommer vara färdigt innan året är slut. Städningen däremot skall inte påverkas av standarden på rummen, vi får se över våra rutiner och kolla på vad som gått fel denna gång. Detsamma gäller servicen, vi vill alltid ge våra gäster den bästa upplevelse vi kan. Du får gärna utveckla din feedback genom att sända oss ett mail på q.winn.goteborg@choice.se så ser vi vidare på saken. Ha det bra sålänge!

Les hele anmeldelsen

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.