Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 311 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Bra hotell med gunstig beliggenhet.

24. mai 2016, , Jan M

Bra hotell med fin beliggenhet nær E6. Vi overnattet en natt på vei videre sørover. Meget grei adkomst og gunstige parkeringsmuligheter nær hotellet. Hjelpsom og imøtekommende betjening. Middagen på k…

Bra hotell med fin beliggenhet nær E6. Vi overnattet en natt på vei videre sørover. Meget grei adkomst og gunstige parkeringsmuligheter nær hotellet. Hjelpsom og imøtekommende betjening. Middagen på kvelden var en meget positiv overraskelse med noe av den møreste og velsmakende biff vi har fått. Meget bra kjøkken.
Les hele anmeldelsen
5

Bra hotell

14. mai 2016, Bergen, Norge, Per518

Kom her om ettermiddagen og hadde ikke bestilt på forhånd. Ble tatt i mot av hyggelig betjening. Rommene var store, med gode senger. Badet var pent. Meget god frokost. Kan anbefales for både barnefami…

Kom her om ettermiddagen og hadde ikke bestilt på forhånd. Ble tatt i mot av hyggelig betjening. Rommene var store, med gode senger. Badet var pent. Meget god frokost. Kan anbefales for både barnefamilier og eldre par.
Les hele anmeldelsen
5

Mye for pengene. Bra for barna. Store rom.

9. mai 2016, Halden, Norge, J5968AOevam

Veldig bra og rimelig hotell. Fint basseng til ungene. Store rom. Ikke noe problem med 2 barn og 2 voksne i familierom.Man må være villig til å bruke offentlig transport eller bil for det ligger ikke…

Veldig bra og rimelig hotell. Fint basseng til ungene. Store rom. Ikke noe problem med 2 barn og 2 voksne i familierom.Man må være villig til å bruke offentlig transport eller bil for det ligger ikke i gangavstand til noe som helst.
Les hele anmeldelsen
3

Ok opphold

8. mai 2016, , Hans Petter A

Meget god service resepsjon og ved frokost. Meget godt utvalg til frokost. Rengjøring av rom uteble under opphold. Flekker på vegg og seng, men sengetøyet var rent. Hotellet bærer preg av å være noe s…

Meget god service resepsjon og ved frokost. Meget godt utvalg til frokost. Rengjøring av rom uteble under opphold. Flekker på vegg og seng, men sengetøyet var rent. Hotellet bærer preg av å være noe slitt.
Les hele anmeldelsen
4

Store rom, deilige senger og hyggelig personale

18. april 2016, Sarpsborg, Norge, Mette K

Fint hotell med store rom og hyggelig personale. Deilige senger og flotte bad. Vi bestilte drikke kurv til rommet på forhånd og de hadde laget personlig lapp som lå oppi - utrolig hyggelig og god serv…

Fint hotell med store rom og hyggelig personale. Deilige senger og flotte bad. Vi bestilte drikke kurv til rommet på forhånd og de hadde laget personlig lapp som lå oppi - utrolig hyggelig og god service. Fint lite basseng.

Svar fra eier

27. april 2016

Stort tack för en trevlig recension! Vi hoppas att ni vill besöka oss snart igen :) Hälsningar Personalen

Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK