Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 513 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Litt skuffet denne gang

13. mars 2017, Lillestrøm, Norge, 7Janne14

Dette er et hotell jeg har vært mange ganger. Sist gang for ca. 5 år siden. Hotellet ligger rett utenfor byen, hvor buss til sentrum går rett utenfor hotellet. Ble litt skuffet denne gang da jeg åpnet…

Dette er et hotell jeg har vært mange ganger. Sist gang for ca. 5 år siden. Hotellet ligger rett utenfor byen, hvor buss til sentrum går rett utenfor hotellet. Ble litt skuffet denne gang da jeg åpnet døren til rommet vi fikk. Innestengt luft og mugg lukt slo imot oss. På badet var det sort muggsopp i fugene ved dusjen. Flere fliser med sprekker. Generelt var det tydelig syn på dårlig renhold. Spindelvev flere steder, og flekker på kappe laken rundt sengen. En av jentene i resepsjonen hadde lien interesse for å yte service, var slett ikke hyggelig. Mangel på opplæring? Rommet hadde to store gode senger. God frokost, og stort utvalg. Hotellet trenger en «make over», men beliggenheten er perfekt.
Les hele anmeldelsen
4

Vi digger resepsjonsdamen!

30. januar 2017, Oslo, Norge, 27camillah

Vi ble møtt av tidenes blideste, mest hjelpsomme og koseligste resepsjonsdame! For en service vi fikk! Vi koste oss! God frokost, med pannekaker og først brød. Deilig temperatur i poolen! Wifi og…

Vi ble møtt av tidenes blideste, mest hjelpsomme og koseligste resepsjonsdame! For en service vi fikk! Vi koste oss! God frokost, med pannekaker og først brød. Deilig temperatur i poolen! Wifi og gratis parkering er alltid en vinner :)

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej, Receptionsdamerna diggar er med! Kom gärna tillbaka och häng med oss igen. :)

Les hele anmeldelsen
4

Flott for helgeopphold

23. januar 2017, Fredrikstad, Norway, kenneth847

Flott beliggenhet for en helgetur til Gøteborg. Kort avstand til det meste av det byen byr på, og en grei avstand til sentrum med tanke på å få en rolig og avslappende kveld og natt. God frokost, men…

Flott beliggenhet for en helgetur til Gøteborg. Kort avstand til det meste av det byen byr på, og en grei avstand til sentrum med tanke på å få en rolig og avslappende kveld og natt. God frokost, men kanskje litt sene med å fylle på mat det var tomt for.

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej Kenneth, Härligt att höra att ni är nöjda med oss! Jag springer ut till köket och nyper frukostpersonalen lite örat gällande påfyllningen. Ibland blir det dock lite mycket för personalen när många gäster kommer samtidigt, men jag hoppas ni kan överväga oss nästa gång ni kommer till Göteborg i alla fall. :)

Les hele anmeldelsen
4

Stille og rolig

23. januar 2017, , Jon Henry M

Stille og rolig hotell 7 minutter med bil utenfor sentrum. Kun 2 minutter med bil til lokal butikk/senter. Fint med basseng og god frokost som ikke stengte for tidlig. Var tilbud på romleie, men hadde…

Stille og rolig hotell 7 minutter med bil utenfor sentrum. Kun 2 minutter med bil til lokal butikk/senter. Fint med basseng og god frokost som ikke stengte for tidlig. Var tilbud på romleie, men hadde valgt å bo i sentrum ved fullpris..!

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej Jon Henry, Tack så mycket för det fina berömmet! Vi arbetar så hårt vi kan med att få tag i en magisk väska, likt Hermiones i Harry Potter för att packa ned hotellet och flytta det närmre centrum. Ingen lycka hitills, så vi fortsätter jakten. Tills dess är du hjärtligt välkommen tillbaka till viva la Hisingen, vi lovar att poolen kommer vara kvar och frukosten öppen länge även nästa gång. :)

Les hele anmeldelsen
4

Rimelig hotell i stille omgivelser

19. januar 2017, Oslo, Norge, fredarne

Bra rom, god frokost, innendørs basseng mv (som jeg ikke brukte). God mat i restaurant, men stengt på søndag. Da kan man kjøpe frossen mat som varmes i mikro. Begredelig. Gå heller til bensinstasjon 2…

Bra rom, god frokost, innendørs basseng mv (som jeg ikke brukte). God mat i restaurant, men stengt på søndag. Da kan man kjøpe frossen mat som varmes i mikro. Begredelig. Gå heller til bensinstasjon 2 min unna. Det er restaurant 5 min unna, men har ikke vært der. For norske gjester er utvalget tv-stasjoner på rommet begrenset. Bare NRK1.

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej! Jag vill börja med att tacka för berömmet. Gällande restaurangen är den för närvarande dessvärre stängd på söndagar då vi har låg beläggning, till sommaren kommer den dock vara öppen alla veckodagar. NRK1 är ju den viktigaste kanalen, det är ju trots allt där norges fantastiska serie SKAM sänds, ellerhur? :) Alt er love! Varmt välkommen tillbaka!

Les hele anmeldelsen
2.460.224.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.