Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 335 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Fint hotell i stille omgivelser, rett utenfor bykjernen

27. juni 2016, Aurskog-Høland, Norge, Tom-Vegar

Fint hotell i stille omgivelser, rett utenfor bykjernen. Lett å komme seg inn til sentrum. Hotellrommet var stort, med fantastiske senger. Kanskje behov for modernisering i korridorer, men ikke noe so…

Fint hotell i stille omgivelser, rett utenfor bykjernen. Lett å komme seg inn til sentrum. Hotellrommet var stort, med fantastiske senger. Kanskje behov for modernisering i korridorer, men ikke noe som plaget oss. Litt utfordring med 1 nøkkelkort som ikke fungerte så bra, men det var ikke noe stort problem. God og variert frokost. God service med blide medarbeidere, som hilste med smil hver gang. Bra :)
Les hele anmeldelsen
4

Veldig hyggelig personale

25. juni 2016, , Wenche W

Veldig bra hotel litt utenfor sentrum. Litt slitt, spesielt badene men ellers grei standard. Servicen var helt fantastisk. Alle var utrolig blide og hyggelige. Maten i restauranten var god! Frokosten…

Veldig bra hotel litt utenfor sentrum. Litt slitt, spesielt badene men ellers grei standard. Servicen var helt fantastisk. Alle var utrolig blide og hyggelige. Maten i restauranten var god! Frokosten var også overraskende bra! Kan lett anbefale dette hotellet.
Les hele anmeldelsen
5

Kjempe bra opphold

25. juni 2016, Kleppe, Elruts

Utmerket service, hyggelig pris. Frokosten var helt fantastisk og personellet enormt hyggelig og service innstilt. Reiste med hund og fikk et hunderom i 4 etg. Størrelsen på rommet var veldig god. Sel…

Utmerket service, hyggelig pris. Frokosten var helt fantastisk og personellet enormt hyggelig og service innstilt. Reiste med hund og fikk et hunderom i 4 etg. Størrelsen på rommet var veldig god. Selve rommet har en blanding av nytt og gammelt, men føles ikke slitt. Badet virker gammelt men har alle funksjoner og alt fungerer som det skal. Hotellet har gratis parkering. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
4

Tvs

11. juni 2016, Østerås, TorefromNorway

Bra hotel med gode rom og senger. Lett tilgjengelig. Lite støy tross nær E 6. Sentrum lett tilgjengelig med bil, taxi eller buss. Bra parkering rett ved hotellet. Hyggelig personale og meget god froko…

Bra hotel med gode rom og senger. Lett tilgjengelig. Lite støy tross nær E 6. Sentrum lett tilgjengelig med bil, taxi eller buss. Bra parkering rett ved hotellet. Hyggelig personale og meget god frokost.

Svar fra eier

23. juni 2016

Stort tack & välkomna tillbaka :)

Les hele anmeldelsen
4

Bra

5. juni 2016, , Ingeriddahlen

Bra hotel, og grei beliggenhet. Det ligger et lite stykke fra sentrum, og ser ikke så fint ut fra utsiden. Vi ble positivt overrasket når vi kom inn i resepsjonen, og rommene var store og fine. Kjempe…

Bra hotel, og grei beliggenhet. Det ligger et lite stykke fra sentrum, og ser ikke så fint ut fra utsiden. Vi ble positivt overrasket når vi kom inn i resepsjonen, og rommene var store og fine. Kjempe fint bassengområde. Anbefales hvis du ser etter et litt billigere alternativ enn de som er midt i sentrum.

Svar fra eier

23. juni 2016

Ja, det är ju insidan som räknas som man säger :) Vi lägger större vikti vid personal, kompetensutveckling, service och kvalité på mat, råvaror, sängar osv än på fastigheten i sig. Vi renoverar ett stycke i taget och har kommit en bra bit på väg. Välkomna tillbaka!

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK