Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 330 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Kjempe bra opphold

25. juni 2016, Kleppe, Elruts

Utmerket service, hyggelig pris. Frokosten var helt fantastisk og personellet enormt hyggelig og service innstilt. Reiste med hund og fikk et hunderom i 4 etg. Størrelsen på rommet var veldig god. Sel…

Utmerket service, hyggelig pris. Frokosten var helt fantastisk og personellet enormt hyggelig og service innstilt. Reiste med hund og fikk et hunderom i 4 etg. Størrelsen på rommet var veldig god. Selve rommet har en blanding av nytt og gammelt, men føles ikke slitt. Badet virker gammelt men har alle funksjoner og alt fungerer som det skal. Hotellet har gratis parkering. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
4

Tvs

11. juni 2016, Østerås, TorefromNorway

Bra hotel med gode rom og senger. Lett tilgjengelig. Lite støy tross nær E 6. Sentrum lett tilgjengelig med bil, taxi eller buss. Bra parkering rett ved hotellet. Hyggelig personale og meget god froko…

Bra hotel med gode rom og senger. Lett tilgjengelig. Lite støy tross nær E 6. Sentrum lett tilgjengelig med bil, taxi eller buss. Bra parkering rett ved hotellet. Hyggelig personale og meget god frokost.

Svar fra eier

23. juni 2016

Stort tack & välkomna tillbaka :)

Les hele anmeldelsen
4

Bra

5. juni 2016, , Ingeriddahlen

Bra hotel, og grei beliggenhet. Det ligger et lite stykke fra sentrum, og ser ikke så fint ut fra utsiden. Vi ble positivt overrasket når vi kom inn i resepsjonen, og rommene var store og fine. Kjempe…

Bra hotel, og grei beliggenhet. Det ligger et lite stykke fra sentrum, og ser ikke så fint ut fra utsiden. Vi ble positivt overrasket når vi kom inn i resepsjonen, og rommene var store og fine. Kjempe fint bassengområde. Anbefales hvis du ser etter et litt billigere alternativ enn de som er midt i sentrum.

Svar fra eier

23. juni 2016

Ja, det är ju insidan som räknas som man säger :) Vi lägger större vikti vid personal, kompetensutveckling, service och kvalité på mat, råvaror, sängar osv än på fastigheten i sig. Vi renoverar ett stycke i taget och har kommit en bra bit på väg. Välkomna tillbaka!

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell med gunstig beliggenhet.

24. mai 2016, , Jan M

Bra hotell med fin beliggenhet nær E6. Vi overnattet en natt på vei videre sørover. Meget grei adkomst og gunstige parkeringsmuligheter nær hotellet. Hjelpsom og imøtekommende betjening. Middagen på k…

Bra hotell med fin beliggenhet nær E6. Vi overnattet en natt på vei videre sørover. Meget grei adkomst og gunstige parkeringsmuligheter nær hotellet. Hjelpsom og imøtekommende betjening. Middagen på kvelden var en meget positiv overraskelse med noe av den møreste og velsmakende biff vi har fått. Meget bra kjøkken.

Svar fra eier

23. juni 2016

Stort tack Jan, jag ska hälsa kocken och övriga kollegor :) Ni är SÅ varmt välkomna tillbaka till oss!

Les hele anmeldelsen
5

Bra hotell

14. mai 2016, Bergen, Norge, Per518

Kom her om ettermiddagen og hadde ikke bestilt på forhånd. Ble tatt i mot av hyggelig betjening. Rommene var store, med gode senger. Badet var pent. Meget god frokost. Kan anbefales for både barnefami…

Kom her om ettermiddagen og hadde ikke bestilt på forhånd. Ble tatt i mot av hyggelig betjening. Rommene var store, med gode senger. Badet var pent. Meget god frokost. Kan anbefales for både barnefamilier og eldre par.

Svar fra eier

23. juni 2016

Tack tack tack och varmt välkomna tillbaka :)

Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK