Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 237 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Heldigvis bacon til frokost

18. november 2015, , Svein J

Den styrtrike Choice Nordic eieren Stordalen vil fjerne bacon fra frokosten på flere av sine hoteller. Heldigvis har dette ikke skjedd på dette hotellet. En hyggelig resepsjonist ønsket velkommen og f…

Den styrtrike Choice Nordic eieren Stordalen vil fjerne bacon fra frokosten på flere av sine hoteller. Heldigvis har dette ikke skjedd på dette hotellet. En hyggelig resepsjonist ønsket velkommen og fortalte at resepsjon, bar og inngang var nyoppusset. Til vinteren skal de modernisere rommene. Mitt rom var OK, god seng og god plass ellers. Badet derimot trenger fornying, det er slitt og ikke særlig innbydende. Litt sjenerende støy fra radiator ødela for nattesøvnen, dessverre. Frokosten er bra og rikholdig til et svensk hotell å være.
Les hele anmeldelsen
4

Tilbakemelding Winn

11. oktober 2015, Bekkestua, 51fredrikm

Bra hotell, anbefales! Vi fikk ikke brukt basenget. Utrolig bra frokost! Familierommet hadde køyesenger. Litt harde madrasser. God service fra personellet, bra med checkin på natten da vi kom rett fra…

Bra hotell, anbefales! Vi fikk ikke brukt basenget. Utrolig bra frokost! Familierommet hadde køyesenger. Litt harde madrasser. God service fra personellet, bra med checkin på natten da vi kom rett fra chartertur.

Svar fra eier

19. oktober 2015

Hej hej! Tack för recensionen! Nu får ni komma tillbaka till oss snart igen så att ni kan testa poolen och bubbelpoolen :) Välkomna tillbaka!!

Les hele anmeldelsen
3

Greit hotell med flott svømmebasseng

9. oktober 2015, Sarpsborg, Norge, Marit1212

Helt ok hotell for en weekend eller kort opphold. Ligger en liten bit utenfor Gøteborg sentrum. 10 minutter med buss til sentrum, og bussholdeplassen var rett ved hotellet. Veldig greit å bruke offent…

Helt ok hotell for en weekend eller kort opphold. Ligger en liten bit utenfor Gøteborg sentrum. 10 minutter med buss til sentrum, og bussholdeplassen var rett ved hotellet. Veldig greit å bruke offentlig transport og la bilen stå trygt på hotellets (gratis) parkering. Hotellet solgte busskort i resepsjonen. Veldig enkelt. Vi var to voksne og to små barn, så at det var basseng på hotellet passet oss utmerket. Rent og innbydende bassengområde. Grei temperatur i vannet. Vi bodde på et familierom i andre etasje. Det var rimelig datert og slitt. Fillete gardin som ikke dekket hele vinduet og nokså slitent bad. Møblene var loslitt, madrassene var myke og "nedligget". Praktisk med nedfellbar køyeseng for barna. Har hørt rykter om at oppussing er på gang, og håper det er sant, for det trengs veldig. Bortsett fra det var rommet rent og stort og hadde det man trenger for et weekendopphold. Resepsjonen og frokostsalen var fine og moderne. God frokost. Spesielt pannekakene falt i smak hos barna. Veldig hyggelig og behjelpelig personal i resepsjonen. Kan godt reise hit igjen ved en annen anledning, helst etter at de har pusset opp rommene...

Svar fra eier

15. oktober 2015

Hej Marit och tack för din fina recension. Visst ska vi renovera, ryktet är sant! i december startar vi på våning 2. Vi beräknar att vara klara till våren (feb/mars) så ni är varmt välkomna tillbaka så att ni kan testa våra nya fräscha rum till våren :)

Les hele anmeldelsen
5

familietur i høstferien

5. oktober 2015, Vegårshei, Erlend L

Hotellet er passelig for en familietur til Gøteborg. Romslige familierom, badebasseng og enkel parkering for bil rett utenfor sentrum av byen. Prisen for et familierom i helgen er bra. Frokosten er fl…

Hotellet er passelig for en familietur til Gøteborg. Romslige familierom, badebasseng og enkel parkering for bil rett utenfor sentrum av byen. Prisen for et familierom i helgen er bra. Frokosten er flott.

Svar fra eier

8. oktober 2015

Tack tack tack :) Varmt välkomna tillbaka, any time!!

Les hele anmeldelsen
3

Helt ok

5. oktober 2015, Fredrikstad, Norge, 855_ysteinm

Flott med familierom med god plass til 4, badebasseng var topp og svært hyggelig service. Gode parkeringsmuligheter og enkelt å reise med buss til sentrum. Dessverre var det fest på naborommet, noe so…

Flott med familierom med god plass til 4, badebasseng var topp og svært hyggelig service. Gode parkeringsmuligheter og enkelt å reise med buss til sentrum. Dessverre var det fest på naborommet, noe som forstyrret søvnen vår deler av natta. Rommet trenger oppussing.

Svar fra eier

8. oktober 2015

Hejsan och stort tack för er recension! Rummen ska vi äntligen renovera, från topp till tå! Vi startar nu i december och detta är verkligen något vi ser fram emot! Nästa gång ni besöker Göteborg hoppas vi självklart att ni bor hos oss igen och då i nyrenoverade rum .. och vi rumsplacerar er så långt bort från potentiell fest som möjligt :) Varmt välkomna!

Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK