Quality Hotel Winn, Göteborg Gøteborg ,  Sverige

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

67% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 496 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
3,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Vi digger resepsjonsdamen!

30. januar 2017, Oslo, Norge, 27camillah

Vi ble møtt av tidenes blideste, mest hjelpsomme og koseligste resepsjonsdame! For en service vi fikk! Vi koste oss! God frokost, med pannekaker og først brød. Deilig temperatur i poolen! Wifi og…

Vi ble møtt av tidenes blideste, mest hjelpsomme og koseligste resepsjonsdame! For en service vi fikk! Vi koste oss! God frokost, med pannekaker og først brød. Deilig temperatur i poolen! Wifi og gratis parkering er alltid en vinner :)

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej, Receptionsdamerna diggar er med! Kom gärna tillbaka och häng med oss igen. :)

Les hele anmeldelsen
4

Flott for helgeopphold

23. januar 2017, Fredrikstad, Norway, kenneth847

Flott beliggenhet for en helgetur til Gøteborg. Kort avstand til det meste av det byen byr på, og en grei avstand til sentrum med tanke på å få en rolig og avslappende kveld og natt. God frokost, men…

Flott beliggenhet for en helgetur til Gøteborg. Kort avstand til det meste av det byen byr på, og en grei avstand til sentrum med tanke på å få en rolig og avslappende kveld og natt. God frokost, men kanskje litt sene med å fylle på mat det var tomt for.

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej Kenneth, Härligt att höra att ni är nöjda med oss! Jag springer ut till köket och nyper frukostpersonalen lite örat gällande påfyllningen. Ibland blir det dock lite mycket för personalen när många gäster kommer samtidigt, men jag hoppas ni kan överväga oss nästa gång ni kommer till Göteborg i alla fall. :)

Les hele anmeldelsen
4

Stille og rolig

23. januar 2017, , Jon Henry M

Stille og rolig hotell 7 minutter med bil utenfor sentrum. Kun 2 minutter med bil til lokal butikk/senter. Fint med basseng og god frokost som ikke stengte for tidlig. Var tilbud på romleie, men hadde…

Stille og rolig hotell 7 minutter med bil utenfor sentrum. Kun 2 minutter med bil til lokal butikk/senter. Fint med basseng og god frokost som ikke stengte for tidlig. Var tilbud på romleie, men hadde valgt å bo i sentrum ved fullpris..!

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej Jon Henry, Tack så mycket för det fina berömmet! Vi arbetar så hårt vi kan med att få tag i en magisk väska, likt Hermiones i Harry Potter för att packa ned hotellet och flytta det närmre centrum. Ingen lycka hitills, så vi fortsätter jakten. Tills dess är du hjärtligt välkommen tillbaka till viva la Hisingen, vi lovar att poolen kommer vara kvar och frukosten öppen länge även nästa gång. :)

Les hele anmeldelsen
4

Rimelig hotell i stille omgivelser

19. januar 2017, Oslo, Norge, fredarne

Bra rom, god frokost, innendørs basseng mv (som jeg ikke brukte). God mat i restaurant, men stengt på søndag. Da kan man kjøpe frossen mat som varmes i mikro. Begredelig. Gå heller til bensinstasjon 2…

Bra rom, god frokost, innendørs basseng mv (som jeg ikke brukte). God mat i restaurant, men stengt på søndag. Da kan man kjøpe frossen mat som varmes i mikro. Begredelig. Gå heller til bensinstasjon 2 min unna. Det er restaurant 5 min unna, men har ikke vært der. For norske gjester er utvalget tv-stasjoner på rommet begrenset. Bare NRK1.

Svar fra eier

12. februar 2017

Hej! Jag vill börja med att tacka för berömmet. Gällande restaurangen är den för närvarande dessvärre stängd på söndagar då vi har låg beläggning, till sommaren kommer den dock vara öppen alla veckodagar. NRK1 är ju den viktigaste kanalen, det är ju trots allt där norges fantastiska serie SKAM sänds, ellerhur? :) Alt er love! Varmt välkommen tillbaka!

Les hele anmeldelsen
3

Helt Ok hotell, men trenger oppgradering av rommene

9. januar 2017, Oslo, adlercamillas

Vi har bodd på hotellet en gang før og da var rommet helt Ok. Denne gangen var vi ikke fornøyd med rommet da vasken på badet var skitten og badedøren hadde kaffeflekker og noe som så ut som snørr. Vi…

Vi har bodd på hotellet en gang før og da var rommet helt Ok. Denne gangen var vi ikke fornøyd med rommet da vasken på badet var skitten og badedøren hadde kaffeflekker og noe som så ut som snørr. Vi fikk nytt rom uten problem, men da natten kom skjønte vi at rommet var i hundeetasjen(!). Det innebar svært dårlig søvn da vi ble vekket av bjeffing mange ganger. Dagen etter fikk vi igjen nytt rom der det var bedre, men badet var svært slitent med f. Eks ødelagt dusjoppheng. Frokosten var god, men restauranten hadde lang ventetid og ikke god mat. Tungvint bassengtilgang da man må dusje på rommet etter bading.

Svar fra eier

2. februar 2017

3 av 5 ändå, vi får tacka :) Yes, det var My Dog (nordens största hundutställning) den helgen - det bor bara hundar på alla hotell i Gbg då. vi har betongväggar och tak och golv, jag är ledsen om du blev störd ändå, vi säger till så gott vi kan men just hundskall är svårt för vår personal att påverka. Kom gärna med mer feedback på maten i restaurangen så är det enklare för oss att ta redig action! :)

Les hele anmeldelsen
2.450.194.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.